rss

Primele masini taxi electrice intra in folosinta in premiera in Arad

Modelul in cauza este noul Renault Kangoo ZE care a fost testat in premiera de catre echipa Whattruck in urma ceva vreme.

Primele masini taxi electrice intra in folosinta in premiera in Arad

O încărcare: până la 5 lei


„Nu se pot comanda special aceste maşini. Dacă un client ar dori o astfel de mașină, la comandă, nu poate să le comande special. Ele vin la comandă normal.Din punct de vedere al costurilor, cele cinci vehicule electrice au un consum imbatabil”, a declarat directorul companiei de taxi. „Este vorba despre tehnologie nouă. O încărcare costă 4 – 5 lei. Autonomia este de aproximativ 180-200 de km”, a declarat gestionarul parcului auto.


Fără stații de încărcare
O problemă majoră cu care se confruntă atât compania de taxi, cât și proprietarii mașinilor electrice, este legată de lipsa stațiilor de încărcare. În municipiul Arad există doar o singură stație de încărcare la Kaufland, iar alte trei stații de încărcare sunt la compania de taxi dintre care una poate fi folosită de orice arădean care deține o astfel de mașină 100% electrică.


CITESTE TESTUL COMPLET AICI!

Autor: AL
Sursa: Autolatest & Aradon

Tags:
taxi electric arad, verbita kangoo ze, autonomie renault kangoo ze, kangoo electric, consum masina electrica, taxi kangoo ze, autonomie 180 km, acumulatorii sunt optionali, kangoo cu autonomie marita 300 km, test drive kangoo ze, drive test kangoo ze, test drive whattruck, test de consum kangoo ze, cat consuma kangoo ze, test in premiera, cat incarc kangoo ze