rss

PSA-Peugeot si Citroen NU cumpara marca germano americana Opel AG

Conform unor stiri fara surse aparute recent in mediul online PSA Romania ofera o declaratie oficiala.

PSA-Peugeot si Citroen NU cumpara marca germano americana Opel AG

Începând cu anul 2012, Grupul PSA și General Motors au implementat activități comune până în prezent, acestea concretizându-se sub forma a trei proiecte în Europa, care au generat sinergii puternice pentru cele două grupuri.


In aceste condiții, General Motors și Grupul PSA examinează în mod constant noi posibilități de dezvoltare precum și alte moduri de cooperare. Grupul PSA confirmă faptul că, împreună cu General Motors, analizează numeroase demersuri strategice care urmăresc creșterea profitabilității și a eficienței operaționale, inclusiv o posibilă achiziție a mărcii Opel/Vauxhall.Totuși, nu există nici o certitudine că se va ajunge la un acord.


PSA este unul dintre cei mai dinamici constructori de automobile din Europa, acestia avand parteneriate de lunga durata cu marci precum BMW sau Mitsubishi Motors.


Opel AG face parte inca din anul 1929 din grupul american General Motors, detaliu care este extrem de important cand este vorba de achizitia sau vanzarea unui brand din portofoliu.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
psa opel, opel cumpara psa, psa cumpara opel, opel cumpart de peugeot, citroen cumpara opel, partneriat opel gm psa