rss

RAR ofera pentru 35 de lei un raport online si cu daunele tuturor masinilor inmatriculate in Romania

RAR a pus in practica un nou sistem prin care acum poti verifica online o maisna cu seria de sasiu.

RAR ofera pentru 35 de lei un raport online si cu daunele tuturor masinilor inmatriculate in Romania

De aceasta data vorbim de paslul II in implementarea unui sistem care sa nu mai permita samsarilor sa-si insele clientii din Romania.Registrul Auto Român oferă clienților săi, începând de astăzi, date despre daunele vehiculelor înmatriculate în România. Mai exact, în doar câteva minute, puteţi afla informaţii despre majoritatea vehiculelor pentru care au fost înregistrate oficial, la societățile de asigurări, avarii produse pe teritoriul României.Acest lucru este posibil prin intermediul aplicaţiei Istoric Vehicul,.
Registrul Auto Român vine astfel în sprijinul clienţilor săi care vor să cunoască cât mai multe informaţii despre vehiculul de care sunt interesați.


Acest lucru este posibil ca urmare a informaţiilor pe care le primeşte RAR de la partenerii specializaţi care colectează date de la societăţile de asigurare şi atelierele de reparaţii autorizate.Astfel, la interogarea prin aplicaţia Istoric Vehicul, împreună cu informaţiile oferite gratuit de RAR (de exemplu valoarea indicată de odometru) se precizează şi faptul că pentru acel vehicul există disponibil un istoric de daune, care poate fi oferit contra cost.


Tariful este de 35 de lei şi se achită online.Pentru a accesa aplicaţia, clienţii trebuie să introducă seria de caroserie/saşiu şi o adresă de e-mail validă.


În situaţia în care clientul doreşte să obțină istoricul de daune al autovehiculului, el este redirecţionat către zona de plată cu cardul, iar apoi va primi prin e-mail Istoricul de daune. Acesta conţine următoarele informaţii (conform modelului ataşat):
1. Zona de avarii, inclusiv poziţionarea acestora pe un vehicul – machetă;
2. Intervalul valorii devizului de reparaţie;
3. Intervalul indicaţiei odometrului la data întocmirii devizului;
4. Dacă a fost o daună majoră din punct de vedere economic;
5. Dacă au fost afectate principalele elemente de siguranţă sau din structura de rezistenţă.


VERIFICA MASINA AICI!


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
cum verific km masina?, rar istoric vechicul, probleme inselaciume car vertical, probleme inselaciune auto dna, verificare daune cu 35 lei rar, cum verific de daune auto 2020?, probleme aplicatie rar