rss

Razvan Cuc de la PSD face declaratii dubioase! Nu exista contestatii pentru autostrada Pitesti-Sibiu

Conform celor de la ProInfrastructura actualul Ministru al Tansporturilor a facuti declaratii mincinoase in cadrul unui interviu.

Razvan Cuc de la PSD face declaratii dubioase! Nu exista contestatii pentru autostrada Pitesti-Sibiu

Săptămâna trecută a circulat o nouă manipulare ieftină, tot de la cel mai înalt nivel. Prim-ministrul Viorica Dăncilă și ministrul Transporturilor Răzvan Cuc au declarat că acordul de mediu al Autostrăzii A1 Sibiu-Pitești a fost contestat de niște "cetățeni care doresc cu orice chip ca România să nu aibă autostrăzi".Problema este falsă. Acordul de mediu a fost emis cu data de 28.12.2018 și publicat pe site-ul ANPM în 02.01.2019, este valabil și își produce efectele. Într-adevăr, până la finalul lunii ianuarie 2019 ar fi putut fi atacat în contencios administrativ, însă acest lucru nu s-a întâmplat, conform cercetărilor noastre și informațiilor primite din mai multe surse.Presupusa "contestație" este de fapt o serie de email-uri trimise la ANMP de către unele persoane nemulțumite. A le folosi drept o scuză care să acopere neputința în a construi autostrăzi este ceva penibil chiar și pentru actualii șefi din guvern și MT și demonstrează încă o dată că acești ageamii incompetenți nu au nicio legătură cu proiectele mari de infrastructură de transport.Iată care este stadiul Autostrăzii Sibiu-Pitești. Secțiunea 1 (Sibiu-Boița) are câștigător desemnat (Porr), fiind depusă o contestație care, se pare, ar urma să fie retrasă (nu se știe sigur).


Mai trebuie să așteptăm deznodământul. Pe Secțiunea 5 (Curtea de Argeș-Pitești) încă nu s-a anunțat un câștigător, deși sunt foarte multe semnale că îl vom afla în curând.


Autor: AL
Sursa: Autolatest & Asociația Pro Infrastructură

Tags:
autostrada piesti sibiu, pitesti curtea de arges, contestatii razvan cuc a1, autostrada piesti sibiu cu probleme, cnair probleme autostrada pitesti sibiu