rss

Record- In trei luni romanii au cumparat 184 de masini electrice

Totul se datoreaza programului Rabla Plus 2019 care ofera o reducere considerabila la pretul de achizitie.

Record- In trei luni romanii au cumparat 184 de masini electrice

Oficialii APIA spun ca cel mai bine vandut model este Nissan Leaf generatia II care se vinde acum in premiera si pentru clientii din Romania.


Locul secund este ocupat de catre VW eGolf care a reusit aceasta performanta doar vanzarii de flote electrice unor persoane juridice.


Mercedes nu reuseste sa vanda decat 1 masina noua electrica in Romania, in timp ce Toyota a vandut peste 1.000 de unitati hibrid pe aceasta piata inca dominata de motorul diesel!
DESPRE RABLA PLUS 2019


Ecobonusul promis de autorități are o valoare de 20.000 de lei și este acordat automobilelor hibride plug-in. Între timp, pentru vehiculele pur electrice, este acordat un ecotichet de 45.000 de lei, adică aproape 10.000 de euro. Atenție, însă: valoarea acestei bonificații nu poate depăși 50% din prețul contractat al vehiculului!


Sprijinul financiar este acordat sub forma unui ecotichet, în baza căruia cetățenii domiciliați în România beneficiază de o reducere considerabilă a prețului unor mașini ecologice noi.Fiecare solicitant acceptat în programul Rabla 2019 are dreptul la un singur vehicul parțial subvenționat. Altă condiție importantă ce trebuie îndeplinită pentru a fi eligibil este să nu ai datorii la bugetul local.


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
rabla plus 2019, pret discount rabla 2019, apia masini electrice rabla plus