rss

Renault bate inca un cui in cosciugul celor de la VW- Noul Clio E-Tech Hybrid consuma doar 1.5 litri/100 km

Renault Clio E-Tech Hybrid este prima masina PHEV a celor de la Renault care urmeaza sa fie lansata pe piata anul acesta.

Renault bate inca un cui in cosciugul celor de la VW- Noul Clio E-Tech Hybrid consuma doar 1.5 litri/100 km

Este vorba de un model care primeste in premiera un sistem hibrid deschis care permite soferului sa-si incarce masina la priza chiar acasa.


Consumul mediu al unui Renault Clio E-Tech Hybrid este de 1.5 litri pentru fiecare 100 de km, iar in modul EV masina poate sa meraga chiar si 40 de km fara o realimentare prealabila.


Renault este singurul constructor din Europa care are de ani buni de zile o gama completa de masini electrice unde ZOE este best seller european.


Acum a venit timpul ca francezii sa le arate germanilor de la VW ca pot da nastere si unui PHEV de ultima generatie cu emisii sub 40 grame CO2.


Sistemul E-Tech Hybrid este intalnit si pe modelul Captur care merge chiar 60 de km in modul EV pentru ca are un acumulator mai mare. Singurul concurent de seama este gama Peugeot 2008 EV care este o masina 100% electrica si care intra si ea in productie in cateva luni.


Din pacate industria auto din Germania NU ARE nici o masina care sa fie un concurent de seama pentru acest model la capitolul pret si performante!Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Renault Clio E-Tech Hybrid 2020, test Renault Clio E-Tech Hybrid, consum benzina Renault Clio E-Tech Hybrid, motor benzina Renault Clio E-Tech Hybrid, pret Renault Clio E-Tech Hybrid romania, Renault captur E-Tech Hybrid 2020