rss

Renault Megane 2016 vs VW Golf 7! Care are cel mai bun interior din clasa compacta

Francezii de la Renault au lansat in urma cu cateva zile noua generatie Megane 2016.

Renault Megane 2016 vs VW Golf 7! Care are cel mai bun interior din clasa compacta

Pe langa faptul ca noua masina are un design exterior asemanator cu cel al lui Talisman, noul Megane este prima masina din clasa compacta care revolutioneaza interiorul acestor masini.
Inca din primele momente obsevam faptul ca franceziu au renuntat la o plansa de bord cu o consola centrala echipata traditional, adica de aceasta data nu avem prea multe butoane ci o simpla tableta.


In comparatie cu pana de bord a celor de la Peugeot 308 noul Megane are un display foarte mare inversat asemenea modelului american Tesla S.

De partea cealalta a baricadei VW Golf 7 a primit la randul sau un minor facelift, insa la interior masina germanilor ramane complet conventionala.


Daca punem fata in fata cele doua masina la capitolul design interior noul Megane surclaseaza toate masinile din aceasta clasa pentru ca tableta simplifica total modul cum operam o masina atat din punct de vedere al soferulu cat si cel al pasagerului.


Functiile tabeletei Renault sunt cuprinzatare si ne lasa sa comparam aceast interior cu aparitia modelului Apple iPhone, moment cand intr-o secunda toate telefoanele au devenit depasite.


La fel se intampla si acum cu noul Megane, masina avand un interior de ultima generatie chiar si in versiunea de baza care utilizeaza un diplay mai mic tot cu touch.


Sistemul de operare este nou R Link II recent lansat pe gama Espace si Talisman.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
megane vs concurenta, megane tableta inversata, noul megane r link 2, r link II megane, display mare noul megane, functii display megane 2016, megane 2016 vs golf 2016, cel mai bun interior compact, calitate de fabricatie megane 2016, pret megane r link 2 2016