rss

Reparatii evacuari auto! Inlocuit racord flexibil tobe VW, Opel, Dacia, Audi, Renault si Peugeot

De obicei cand masina ta are o varsta de peste 15 ani trebuie sa te astepti ca sistemul de evacure sa cedeze.

Reparatii evacuari auto! Inlocuit racord flexibil tobe VW, Opel, Dacia, Audi, Renault si Peugeot

Spunem cedeaza pentru ca materialele din care este realizata evacuarea au o perioada de viata calculata, insa varsta aduce si o uzura pentru ca masina are peste 150.000 de km.
Ce inseamna o evacuare OE? Reducerea zgomotului se face prin:


– reflexie – fiecare deviere a fluxului de gaze reduce nivelul de zgomot


– absorbtie – fluxul de gaze evacuate trece printr-un absorbant de zgomot (vata din fibre de sticla sau vata minerala)


– presiune – reducerea presiunii fluxului de gaze conduce la reducerea zgomotului


– interferenta – in unele cazuri doua fluxuri de gaze cu frecvente diferite se pot anula reciproc.La fabricarea tobelor de esapament se foloseste otel aluminizat (80g/m2). Carcasa tobei este realizata din doua straturi din otel aluminiza, fiecare cu grosimea de 0,6 mm (in total 1,2 mm). Si celelalte componente ale amortizorului de zgomot sunt din otel aluminizat.


Aluminizarea ofera protectie la coroziune, produsa in special de vaporii de apa si acid care condenseaza in interiorul tobei de esapament.


Motoarele pe benzina si motorina ale automobilelor contribuie la poluarea aerului deoarece amestecul aer-combustibil nu este in totalitate ars. SUDURA RAPIDA TOBE AICI!


 

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
sudura tobe sector 6, sudura tobe sector 5, sudura tobe sector 1, pret sudura tobe 2019, Sudura tobe, racord flexibil, anulare filtru particule, catalizator, Reparatii tobe, înlocuit tobe esapament, racord flexibil, defecte tobe, cum se sudeaza o toba, probleme toba sparta, service tobe bucuresti, sudura argon, sudura autogen, sudura sector 6, probleme sudura tobe, pret sudura racord, inlocuire racord flexibil, pret sudura toba ilfov, cum se sudeaza o tovba, element toba complet, inlocuire racord flexibil toba, pret sudura toba, pret sudura tobe 2019, service sudura toba