rss

Reteaua Weltauto pro si contra masini second hand

Porsche Romania, cel mai puternic importator de automobile noi din tara, a lansat noul concept WELTAUTO.

Reteaua Weltauto pro si contra masini second hand

Aceasta este o ramura a concernului Porsche Austria, care se ocupa cu comercializarea de automobile rulate. In Romania, Weltauto functioneaza ca proiect-pilot inca din luna aprilie 2004, pana acum fiind comercializate peste 150 de automobile. 


Este necesar, la fel cum au spus si domnii Brent Valmar si Franz Fruhwirth, sa facem diferenta intre serviciile oferite de Weltauto, respectiv comercializarea de autovehicule de ocazie si toate celelalte targuri si parcuri auto de masini second-hand.


Fata de acestea, Weltauto ofera pentru fiecare auto expus spre vanzare o garantie de minimum sase luni si maximum un an, si posibilitatea de a schimba masina cu o alta din parc intr-un termen maxim de sapte zile de la semnarea contractului. Masina propriu-zisa poate sa fie achizitionata in sistem buy-back, lease-back si trade-in, sisteme care propun o evaluare tehnica si o oferta de pret stabilit impreuna cu clientul. 


Astfel, acesta poate veni cu masina sa veche achizitionata de la Porsche Romania si aceasta va fi evaluata la un anumit pret, tinand cont de anul de fabricatie, kilometri parcursi, starea generala a caroseriei si a nivelului de echipare. Pentru a intra in parcul Weltauto masina achizitionata va fi reconditionata in service-ul Porsche. Cu banii primiti clientul poate sa-si achizitioneze un nou model din cadrul marcilor grupului, pretul primit putand constitui un avans pentru noua masina. Weltauto Romania spera ca in perioada urmatoare va avea 58 de parteneri (VW, Audi, Skoda si Seat) in toata tara, iar in permanenta vor fi expuse 75 de automobile in parc, cu 150 de unitati in oferta.


Asa ca, decat sa mergeti in targ sa va achizitionati un automobil second-hand la care puteti avea dupa o perioada de timp probleme tehnice, sau chiar si probleme datorate provenientei (ilicite?) masinii respective, acum aveti optiunea Weltauto, locatie unde va sunt oferite automobile rulate dar care au inspectia tehnica la zi, si, nu in ultimul rand, garantia ca masina de ocazie de la Weltauto nu va avea probleme tehnice. 

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Reteaua, Weltauto, contra, masini, second, hand,