rss

Roman Brasov a realizat o camioneta de 3.5 tone! Proiecte secrete romanesti care nu au vazut lumina zilei

Roman Brasov a realizat in mare secret un amplu proiect al unui utilitare oarecum revolutionare pentru piata de autovehicule utilitare din Romania.

Roman Brasov a realizat o camioneta de 3.5 tone! Proiecte secrete romanesti care nu au vazut lumina zilei

Conform unei imagini prezentat in premiera in mediul online se pare ca brasovenii de la Roman Brasov au proiectat si dezvoltat o camioneta de 3.5 tone. Aceasta are un design atipic modelelor romanesti TV care au fost realizate in uzina Rocar din Bucuresti si avea in premiera o noua structura care permitea montarea unuor motoare diesel Euro 1 si Euro 2.


Din pacate despre acest proiect nu se cunosc multe insa cu siguranta putem spune ca cele mai vandute utilitare din lume sunt cele care au o greutate de maxim 3.5 tone. Romanii au putut sa achizitoneze ani buni dupa Revolutia din 89 modelele realizate de uzina Rocar, fosta Tudor Vladimirescu. Masinile denumite in popor TV-uri au circulata ani buni pe toate soselel din Romania.


Principala motorizare a unui TV pentru pasageri era un motor de 3.2 litri diesel semnat de Roman Brasov, aceeasi motorizare care a dotat si masinile ARO 243, 244 si 320 pana in anul 2000Autor: AL
Sursa: Autolatest

Roman, Brasov, realizat, camioneta, tone, Proiecte, secrete, romanesti, care, vazut, lumina, zilei