rss

Romanii au cumparat in 2020 aproape 300.000 de masini second hand! Romania este in CRIZA

In total cei de la ACAROM spun ca romanii au cumparat in acest an doar 80.000 de masini noi la o populatie de peste 21 de milioane de locuitori.

Romanii au cumparat in 2020 aproape 300.000 de masini second hand! Romania este in CRIZA

Acest detaliu ne arata din nou faptul ca Romania este o tara saraca care NU ARE BANI pentru o masina noua in ciuda faptului ca traim in Europa si in special in Uniunea Europeana.


Exact acesta este si motivul pentru care romanii prefera o masina SECOND HAND in loc de una noua pentru ca plateste mai putin, plateste pentru mai multe echipamente si plateste pentru o putere maxima mult mai mare.In luna septembrie romanii au reusit sa cumpere peste 295.000 de masini SH importate din Europa de Vest, iar cei care au ales o masina noua sunt in special companii auto care au cumparat flote noi cu reduceri considrabile ale preturilor.


In realitate vanzarea de masini noi pentru persoanale fizice este mai mica cu 60% fatade aceeasi perioada a anului precedent, detaliu care ne arata ca vorbim de o criza in care se afla intrudstria auto.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
colaps piata auto 2020, vanzari auto noi 2020, romania vanzari auto second hand, pret masini sh mediu 2020, statistici piata auto 2020