rss

Saab Automobile este restructurat! Urmeaza expansiunea!

Dupa cinci luni de la castigarea statutului de producator auto independent, restructurarea operatiilor de vanzare ale Saab Automobile sunt in linie dreapta.

Saab Automobile este restructurat! Urmeaza expansiunea!
-Saab opereaza in 53 de tari de pe intreg mapamondul

-Prezent in piete prin Distribuitori Nationali, Importatori si Dealeri-Directi

-In noua piete europene operaza noul concept de Dealeri-Directi


Prezent in 53 de tari din intreaga lume, Saab opereaza in prezent printr-un mix de distribuitori nationali, importatori si un nou concept de dealer direct.

America de Nord, Suedia si Marea Britanie, reprezentand cele mai mari trei piete ale marcii, vor pastra structuri de vanzare distincte cu responsabilitati directe pentru retelele de dealeri ale aceste piete.

O structura noua si creativa de Dealer-Direct este functionala in noua piete europene: Germania, Franta, Italia, Spania, Elvetia, Norvegia, Danemarca, Finlanda si Austria.

In aceasta formula, Saab Automobile este angajata intr-o relatie comerciala directa cu dealerii sai, care comanda si primesc autoturismele direct de la uzina.

Echipe Saab locale din teren acorda suport in vanzari, marketing, tehnic sau de alt fel. Aceasta abordare asigura rezultate eficiente si costuri eficace in operare.

In celelalte piete, se continua strategia de reprezentare a Saab prin importatori privati profesionisti si foarte motivati, care distribuie Saab retelelor proprii de dealeri.

Adrian Hallmark, Director General Vanzari al Saab Automobile, a declarat: Acum
avem echipe motivate pe pozitii, care se pot concentra pe furnizarea intregului suport de care au nevoie clientii si dealerii nostrii. Noul Saab 9-5 Sedan este deja in curs de livrare catre dealerii din intreaga lume si pe masura ce vin noile comenzi, satisfacem nevoile clientilor din intreaga lume.

Observatii

Saab Svenska Aeroplan Aktiebolaget (Compania Aeronautica Suedeza) a fost fondata in
1937 ca producator de avioane si a dezvaluit primul sau autoturism prototip dupa 10 ani, odata cu formarea diviziei Saab Car Division.

In 1990, Saab Automobile AB a fost creata ca o societate separata, detinuta in asociatie de Saab Scania Group si de General Motors iar din 2000 devine proprietate si subsidiara GM.

In Februarie 2010, societatea este achizitionata de Spyker Cars N.V. din Olanda de la GM, iar afacerea devine autonoma.

Autoturismele Saab reflecta valorile scandinave care fuzioneaza cu mostenirea aeronautica a marcii. Compania este un producator de autoturisme premium mondial cu un istoric remarcabil al inovatiilor.

Este recunoscuta pentru pionieratul in tehnologiile turbo cat si pentru contributiile tehnologice aduse securitatii pasagerilor si introducerii tehnologiilor flex-fuel (combustibili alternativi) prin Saab BioPower.

Saab Automobile AB are in prezent 3,500 angajati in Suedia, unde opereaza o uzina de productie de clasa mondiala si facilitati de dezvoltare tehnica la sediul din Trollhättan, la 70 km nord de Goteborg.
Autor: Al
Sursa: Autolatest & Saab Romania

Saab, Automobile, este, restructurat, Urmeaza, expansiunea