rss

Se apropie 1 septembrie cand traficul din Bucuresti urmeaza sa fie blocat complet

Situatia traficului rutier din Bucuresti urmeaza in aceasta toamna sa intre intr-o noua dimensiune.

Se apropie 1 septembrie cand traficul din Bucuresti urmeaza sa fie blocat complet

Lucrarile la infrastructura au stagnat ca si in anii trecuti, iar pentru cei care incep munca la 1 septembrie 2019 trebuie spus ca traficul auto din Capitala urmeaza sa fie blocat.
Pentru a scapa oarecum de consumul foarte mare atunci cand masina ta sta bara la bara poti acum sa alegi preventiv conversia masinii tale pe GPL.


DE CE GPL SI DE CE IN BUCURESTI?


Masinile cu GPL sunt cele mai economice in Bucuresti! Mult mai bune decat cele diesel.


De fiecare data cand suntem intrebati daca merita sa-ti montezi GPL pe masina intrebam soferii care este consumul real al celui mai economic motor diesel din Romania in celebrul trafic din Bucuresti.Masinile cu GPL sunt cele mai economice in Bucuresti! Mult mai bune decat cele dieselMasina este Dacia Logan cu motorul diesel 1.5 dCI de 90 CP care consuma in mod real in Bucuresti 8 litri de motorina pentru fiecare 100 de km parcursi, iar un Logan 0.9 TCe tot de 90 CP pe GPL consuma in medie 10 litri de GPL pentru aceeasi distanta.

Adica echivalent 5 litri de benzina pentru fiecare 100 de km in cel mai aglomerat trafic bucurestean. Acesta este si motivul pentru care toate masinle TAXI si UBER merg pe GPL, NU PE MOTORINA!


 SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA AICI:

3 ani garantie fara limita de km!

Tel:+ 0721.910.970

De Luni-Vineri interval 10-19.00

Pentru a raspunde prompt puteti sa timiteti si un email pe adresa:

VEZI LISTA DE PRETURI AICI!


 


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
gpl bucuresti, consum gpl bucuresti, pret litru gpl bucuresti, tomasetto logan gpl bucuresti, pret instalatie gpl bcucuresti, consum gaz auto bucuresti, oferta instalatie gaz dacia, cum alegem o instalartie gpl, oferta gpl 2020, tomasetto stag 2020, consum gpl tomasetto, pret oferta tomasetto stag 2020, service gpl sector 6 bucuresti, service tomasetto sector 5 2020, reducere pret montaj gpl 2020, instalatia Tomasetto STAG 2019, oferta instalatia Tomasetto STAG, pret instalatia Tomasetto STAG, discount instalatia Tomasetto STAG, service instalatia Tomasetto STAG, consum instalatia Tomasetto STAG, pret revizie instalatia Tomasetto STAG, oferta tomasetto stag4qbox