rss

Seful BMW spune ca nu exista o cerere importanta pentru masinile electrice, hibrid sau PHEV

Noul sef al BMW, Harald Krüger a spus pentru Focus ca nu exista cerere pentru masinile electrice.

Seful BMW spune ca nu exista o cerere importanta pentru masinile electrice, hibrid sau PHEV

Acesta mentioneaza faptul ca BMW nu renunta la motoarele pe benzina si diesel pentru ca piata auto din Europa inca NU VREA MASINI ELECTRICE.Pentru a intelege mai bine aceste declaratii trebuie sa ne uitam la vanzarile Q`1 din Europa unde in Germania s-au vandut doar 23.000 de unitati dintre-o piata anuala de peste 3 milioane de masini.


Doa in Norvegia are vanzari mai mare decat cele din Germania insa si piata auto este in realitate mult mai mica. In SAU tot pe Q1 au fost vandute doar 61.000 de masini electrice si intreaga piata auto americana anuala este de peste 10 milioane de masini noi!Doar in China vedem vanzari pe Q1 de peste 300.000 de unitati insa acolo chinezii au masini electrice extrem de ieftine care nu se vand in Europa, iar piata auto anuala este de peste 11 milioane de masini noi!


Pe scurt vedem o promovare incredibila a masinii electrice, iar in realitate acestea au vanzari reale foarte mici chiar si in tarile cu infrastructura pentru incarcarea lor.


Piata auto din Romania NU CONTEAZA cand vobim de masini electrice in Europa!sAutor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
vanzari masini electrice 2019, probleme masini electrice 2019, pret masini electrice europa, germania masini electrice, norvegia sales electric cars, tesla vs zoe europa, tesla vs leaf europe