rss

Seful VW recunoaste ca motorul pe GPL urmeaza sa scoata din productie motorul diesel TDI

CEO VW a anuntat ca simngura solutie pentru noile norme Euro6 TempD si Euro 7 este motorul pe GPL.

Seful VW recunoaste ca motorul pe GPL urmeaza sa scoata din productie motorul diesel TDI

Seful VW AutoGrup, Herbert Diess a declarat recent in presa din Germania ca toate marcile din acest grup vor avea si mai multe masini care merg pe gaz pentru ca doar cu GPL se pot reduce emisiile de noxe.Adica vom vedea cum motorul diesel urmeaza sa iasa incet din productie atunci cand vor intra in vigoare normele de poluare Euro 7, iar motorul pe benzina cu GPL urmeaza sa fie una dintre principalele solutii alaturi de masinile hibrid si PHEV.
Poate parea la prima vedere un gest apocaliptic din partea VW, insa putini stiu ca si in acest an VW trebuie sa dea clientilor peste 30 de miliarde de euro despagubiri pentru scandalul DieselGate, iar in acest an vom vedea implementarea normelor Euro 6 TempD.


Adica vom vedea cum foarte multe motoare diesel nu vor face fata emisiilor, asemenea multor motoare cu injectie directa pe bezina mult laudate ca fiind ECO.


CITESTE MAI MULTE AICI!Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
masini vw cu gpl, 1.5 tsi pe gpl, 1.0 tsi gpl, motor 1.5 tsi mpi vw, skoda cu gpl 2020, motor gpl vw polo 2020, tomasetto stag vw 2020, tomasetto stag skoda 2020