rss

Serviciul KiaCharge permite de acum incarcare masinile electrice si PHEV in reteaua DCS din toata Europa

KIA Motors Europe face inca un pas important in dezvoltarea retelei de incarcare a masinilor electrice.

Serviciul KiaCharge permite de acum incarcare masinile electrice si PHEV in reteaua DCS din toata Europa

Kia Motors a lansat KiaCharge, un serviciu public integratpan-european de încărcare a automobilelor electrice. Cu ajutorul acestuia, deținătoriiautomobilelor KIA EV (100% electrice) și PHEV (Plug-in Hybrid) vor avea acces la cea mai marerețea de încărcare din Europa și se vor bucura de o soluție de plată simplificată și eficientă, cuajutorul unui singur card și a unei singure aplicații.


Serviciul oferă tarife atractive pentru toțiclienții, fiind proiectată să se potrivească preferințelor individuale de încărcare ale acestora.Oferit în parteneriat cu Digital Charging Solutions (DCS), serviciul KiaCharge oferă accesclienților Kia la aproximativ 160.000 de puncte de încărcare în toată Europa, incluzând prize deîncărcare AC și DC.


Prin abonarea la serviciul KiaCharge, utilizatorii vor avea acces la puncte de încărcare ale tuturor operatorilor importanți printr-o singură platformă, ceea ce face încărcarea mai simplă șimai ușor de utilizat.Datorită serviciului e-Roaming, clienții își pot încărca automobilele în toatăEuropa, fără a avea nevoie de contracte adiționale cu alți furnizori, plățile făcându-se pentru osingură factură lunară.


Serviciul KiaCharge - un singur cont pentru toată Europa


Cu ajutorul platformei KiaCharge, Kia oferă clienților săi de automobile EV și PHEV un serviciupublic de încărcare care acoperă toată Europa prin serviciul eRoaming.Acesta permite șoferilorautomobilelor electrice să folosească stații de încărcare multiple fără a avea nevoie de contracteadiționale cu alți furnizori.În special pentru călătoriile mai lungi sau în afara țării lor, acest serviciu va aduce un confortsporit și o liniște sufletească în plus șoferilor automobilelor Kia EV și PHEV.


Noul serviciu de încărcare oferă un website care cuprinde toate informațiile relevante, incluzânddetalii de produs, tarife, harta rețelei de încărcare și administrarea contului.


În plus, experiențaKiaCharge poate fi îmbunătățită prin aplicațiile iOS și Android, care permit planificareainteligentă a rutelor, pentru a ajuta utilizatorii să găsească ușor stații de încărcare la finalulcălătoriei sau pe parcurs. Clienții pot găsi cu ușurință puncte de încărcare disponibile folosindsistemul de infotainment al automobilului.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
KiaCharge 2021, card KiaCharge in europe, pret kw KiaCharge europa, KiaCharge in romania, retea KiaCharge dcs europa, incarcare electrica dcs romania