rss

Sfatul Specialistilor-Cand trebuie schimbate anvelopele? Care sunt cele mai bune

Este o idee buna sa verificati anvelopele saptamanal pentru adancimea benzii de rulare si conditia ei, presiunea, deteriorari ale flancurilor, precum si orice semne de uzura neregulate.

Sfatul Specialistilor-Cand trebuie schimbate anvelopele? Care sunt cele mai bune

Anvelopele verificare regulat dureaza mai mult


Conform specialistilor cel mai important element de siguranta al orcarui autovehicul este pe langa centura de siguranta anvelopa.


Acestia mentionaza anvelopele pentru ca fiecare masina are contact cu soseaua doar prin intermediul lor, iar daca acestea sunt deteriorate gradul de siguranta scade considerabil.
Acum ca ne apropie de momentul cand trebuie sa inlocuim anvelopele de iarna cu cele de vara este indicat sa ne uitam atent la gradul de uzura al celor de vara.


Daca exista dubii, solicitati sfatul unui expert in anvelope, care va fi capabil sa va spuna daca anvelopa este potrivita pentru utilizare ulterioara.
Trei motive pentru a va inlocui anvelopeleAm enumerat trei motive majore, mai jos, referitor la cand ar trebui sa luati serios in considerare schimbarea anvelopelor dumneavoastra. In anumite situatii, o anvelopa poate fi reparata.Anvelopele pot sa fie DETERIORATE, INVECHITE sau UZATE EXCESIV!

Repararea anvelopelor Michelin trebuie sa fie precedata de o examinare atenta a tuturor componentelor anvelopei, in interior si in exterior, de catre un specialist instruit. Indepartarea anvelopei de pe roata este esentiala, deoarece deteriorarile interne nu sunt vizibile cand anvelopa este montata.Vezi aici care sunt cele mai bune preturi pentru anvelopele noi!

Cauze comune ale uzurii anormale:  • Uzura pe o margine: o roata dezechilibrata sau nealiniata.

  • Uzura pe ambele margini: anvelope sub-umflate.

  • Uzura de-a lungul centrului suprafetei anvelopei: umflare prea mare.


CAUCIUCURI.COM ne prezinta o gama completa de anvelope din toate gamele cu preturi competitive.


Michelin recomanda achizitia unor anvelope dedicate masinii tale, adica care sa fie cu aceeasi dimensiune si sa fie alese in functie de perioada anului in care masina circula cel mai mult.


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
anvelope auto, depozite auto, caucucuri.com, depozit anvelope, cea mai buna anvelopa, pret anvelope, michelin, dunlop, bf goodrigh, debica, pirelli, firestone, goodyear, yokohama, nokian