rss

Soferul BMW-ului X5 de Prahova care a lovit 4 masini este acuzat de tentativa de omor

In urma cu cateva ore un sofer a creat unul dintre cele mai grave accidente rutiere din Bucuresti.

Soferul BMW-ului X5 de Prahova care a lovit 4 masini este acuzat de tentativa de omor

Este vorba de un barbat de 24 de ani care conducea un BMW X5 cu numere de Prahova.


Acesta a acrosat un autobuz al RATB, a fugit mai departe si a intrat in alte doua masini care erau oprite la semafor.Din primele imagini modelul Opel Astra I al unei incepatoare este considerat acum dauna totala.
Pe partea stanga X5-ul vitezomanului a acrosat si un Audi A6 care are nevoie de reparatii capitale pe jumate de masina.


Ultimul implicat in acest accident premediat este un sofer de taxi care venea din spate, moment cand soferul vitezoman inceraca sa fuga de la fata locului a intrat cu capul in parbrizul taxi-ului.Pe scurt putem spune ca cel care a condus SUV-ul de 2.4 tone a lovit intentionat un autobuz si doua alte masini dupa care a inceput sa-si bata prietena din dreapta si a spart parbrizul unui taxi Logan.


Acesta este acuzat de tentantiva de omor inca din primele informatii, insa daca ceilalti soferi depun plangere penala putem ajunge la arestarea pentru 30 de zile a teribilistului.Conform legislatiei soferul are dreptul de a conduce suspendat fara ca acesta sa mai poata avea vreodata permis de conducere in ciuda faptului ca mai face scoala de soferi si trece de examentul auto de la sala.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
accident vitezoman bucuresti, drogat bmw x5 accident, carambol x5 bucuresti, tentativa de omor sofer bmw, sofer drogat accident bucuresti, dinamica accidentului, pericol public