rss

Statul german condus de A Merkel promoveaza din plin marca VW si noul ID.3 2020

Din primul moment trebuie spus ca Germania urmeaza sa ofere clientilor o reducere de 6.000 euro pentru achizitia unui VW ID.3.

Statul german condus de A Merkel promoveaza din plin marca VW si noul ID.3 2020

Despre aceasta politica de sustinere a industriei auto observam cum Cancelarul Germaniei viziteaza noile uzine ale marcii VW unde se construiesc viitoarele modele electrice.In imagini vedem de fapt cum intreg politicul Germaniei se ralieaza impreuna cu cei mai mari constructori de automobile din Germania pentru a face fata concurentei din Franta si America.


Primul impas al colaborarii A Merkel si VW este deschiderea uzinei Gigafactory 4 la Berlin, uzina realizata de catre americanii de la Tesla Motors.Tot o amenintare impotriva industriei auto germane este cea din Franta unde Renault ZOE este cel mai bine vandut model electric din Europa, iar fratiorul sau Nissan Leaf este clar o masina superiora unui VW ID.3.
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
pret VW ID.3., probleme acumulatori auto VW ID.3., pret romania VW ID.3., cost fabricatie VW ID.3., nissan leaf vs VW ID.3., renault zoe vs VW ID.3., tesla model 3 vs VW ID.3.