rss

SUNT AN FATA PE AVARI! Un politist a fost calcat la Gara de Nord de un sofer Uber nesimtit

Soferul stationa pe avarii direct in fata Garii de Nord unde nu sunt locuri de parcare.

SUNT AN FATA PE AVARI! Un politist a fost calcat la Gara de Nord de un sofer Uber nesimtit

Celebra zicala a soferilor analfabeti functionali "SUNT AN FATA PE AVARI" se pare ca a dus soferul spre un dosar penal in care este acuzat de tentativa de omor calificat.
Un şofer care oprise neregulamentar, cu luminile de avarie aprinse, în zona Gării de Nord din Bucureşti este cercetat după ce a lovit un poliţist care inţial i-a atras atenţia să elibereze zona unde oprise şi care, ulterior, la refuzul şoferului a vrut să-l legitimeze pe acesta.


„Un autoturism staţionat neregulamentar în zona Garii de Nord din Bucureşti, pe modul «avarii», a fost atenţionat de un poliţist să se pună în mişcare. Şoferul nu a «suportat» critica şi a devenit agresiv în exprimare. Iar în momentul în care poliţistul a coborât din autospecială, pentru a-l legitima şi a lua măsurile legale, şoferul a demarat în trombă lovindu-l violent pe colegul nostru”.
Soferul a fugit de la fata locului insa a fost prins de politisti la cel putin cinci strazi distanta! Acum este arestat pentru 30 de zile.


Se pare ca este vorba de un sofer Uber sau Bolt care astepta un client ilegal intr-o zona nepermisa!


VEZI VIDEO AICI!


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
sofer calca politist, politist calcat de sofer bcuresti, sofer fuge de la locul accidentului, sofer tentativa de omor, politisti calcat de sofer uber