rss

Suzuki - mașina oficială la Turul Ciclist al Sibiului 2018

Ediţia din 2018 a Turului Ciclist al Sibiului începe pe 5 iulie si va avea 400 km parcurşi.

Suzuki - mașina oficială la Turul Ciclist al Sibiului 2018

Începând cu 5 iulie toţi pasionaţii de ciclism vor fi cu ochii pe cele 19 echipe care participă lacea de-a opta ediţie a Turului Ciclist al Sibiului.


În 2018, Suzuki România este parteneroficial al celei mai importante competiţii de ciclism din România, iar Suzuki Swift estemaşina oficială a Turului, pentru al doilea an consecutiv.


Turul Ciclist al Sibiului va începe joi, 5 iulie, când este programat Prologul, iar vineri,sâmbătă şi duminică cele 3 etape cu o lungime de peste 400 km. Sosirea este programată înPiaţa Mare a oraşului Sibiu, iar traseul include cele mai spectaculoase drumuri din judeţ,inclusiv o urcare pe celebrul Transfăgărășan.Suzuki România susţine și anul acesta Turul Ciclist al Sibiului şi va pune la dispoziţiaorganizatorilor 15 mașini care vor fi folosite de Directorul Turului, oficiali, arbitri şi comisariantidoping. Printre tehnologiile modelelor Suzuki de anul acesta se numără Hybrid, AllGrip -Performanta 4x4 - și Boosterjet.


Un Swift Hybrid pornește, de exemplu, de la 13.710 € TVA inclus. Suzuki Ignis All Grippornește de la 12.410 € cu TVA, iar un model Swift cu tehnologia Boosterjet pornește de la12.575 € TVA inclus și pentru o mică diferență de aproximativ 2300 €, modelul poate fi șihybrid, pentru a economisi pe termen lung și a proteja mediul înconjurător.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Turului Ciclist al Sibiului 2018, suzuki Turului Ciclist al Sibiului 2018, masina oficiala Turului Ciclist al Sibiului 2018, pace car suzuki Turului Ciclist al Sibiului