rss

Tesla Motors are fara discutii cea mai proasta calitate de fabricatie si cele mai mult probleme tehnice in timp

Americanii de la JD Power au spus ca marca americana nu are nici o sansa sa intre in nici un clasament la capitolul calitate.

Tesla Motors are fara discutii cea mai proasta calitate de fabricatie si cele mai mult probleme tehnice in timp

Si cand vorbim de calitatea de fabricatie vorbim si de statisfactia data clientilor de marca Tesla, aceasta nu are nici o sansa a concura cu marcile traditionale.


Toate modelele Tesla au probleme de calitate de fabricatie cu vopseaua, cu anumite componente, cu serviciile oferite de unitatile service.Test-ul JD Power 2020 Initial Quality Study (IQS) pune marca Tesla chiar mai slab decat Fiat sau Land Rover care sunt recunoscute ca fiind extrem de slabe la acest capitol.


Pe primele pozitii in clasamentul JD Power 2020 Initial Quality Study (IQS) in SUA se afla Dodge, KIA Motors, si Chevrolet care au si cele mai bune servicii in service cu toti clientii lor.Doug Betts, president of JD Power's automotive division, adds that enough data has been collected from the remaining 35 states. And, as expected, Tesla did turn out to be miserable.


s

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
tesla motors JD Power 2020 Initial Quality Study (IQS), probleme calitate JD Power 2020 Initial Quality Study (IQS), calitate vopsea tesla, unde repar tesla romania?, service oficial tesla europa de est, top 10 JD Power 2020 Initial Quality Study (IQS)