rss

Test anduranta Kia Ceed CRDI-100.000 km/ cat de fiabil este un ceed, rezistenta kia ceed, anduranta crdi, consum 100.000 de km, costuri kia ceed 100.000 km

Dupa 100.000 de km redactorii revistei germane Auto Bild au publicat toate informatiile referitoare la gradul de fiabilitate a modelului Kia Ceed.

Test anduranta Kia Ceed CRDI-100.000 km/ cat de fiabil este un ceed, rezistenta kia ceed, anduranta crdi, consum 100.000 de km, costuri kia ceed 100.000 km
Modelul in cauza nu este cel care a primit un facelift ci prima versiune Ceed. Motorizarea aleasa de germani a fost diesel-ul CRDI de 1.6 litri si 115 CP.

Probleme Ceed

Dupa mai bine de 100.000 km realizati pe parcursul unei perioade de doi ani Auto Bild a descoperit si cateva probleme ale masinii produse in Slovacia.

Principalele probleme au fost sesizate la capitolul electronica unde au fost necesare mici ajustari ale sistemului de aprindere a farurilor noaptea dar si la instalatia de aer conditionat. Dupa efectuarea a 77.391 km au fost inlocuite stergatoarele si un bec de faza scurta.

O alta problema care a fost descoperita atunci cand a fost demontata masina este aparitia unor puncte de rugina in portiere. Aceast inconvenient este asigurat de Kia care ofera pentru vopsea o garantie de 6 ani.

De asemenea constructorul a anuntat oficial ca toate masinile noi beneficiaza de o antifonare si o protectie superioara a caroserieie exact pentru a combate astfel de probleme.
Mecanica
La acest capitol Kia Ceed a demonstrat o fiabilitate desavarsita, masina din test fiind aproape impecabila din punct de vedere tehnice. Aici mentionam un motor curat si o transmisie fara probleme.

Dupa demontarea motorului au fost observat faptul ca in mare parte garnitura de etanseizare a intregii admisii de blocul motor nu a facut fata. Aceasta nu este o problema deoarece garantia de 7 ani sau 150.000 de km permite utilizatorului sa mearga fara probleme.

Interior

Dupa 100.000 de km parcursi plansa de bord nu a inceput sa aibe semne de oboseala. Tot la interior materialele utilizate pentru scaune s-au pastrat intr-o forma buna.
Autor: AL
Sursa: Autolatest & Autobild.de

Test, anduranta, Ceed, CRDI-100000, fiabil, este, ceed, rezistenta, ceed, anduranta, crdi, consum, 100000, costuri, ceed, 100000,