rss

Test cu noul Opel Meriva 1.4 Turbo si instalatie de GPL Tomasetto cu 3 ani garantie fara limita de km

Opel este unul dintre cei putini care inca mai ofera in gama sa pentru Europa si versiuni echipate cu GPL de fabrica.

Test cu noul Opel Meriva 1.4 Turbo si instalatie de GPL Tomasetto cu 3 ani garantie fara limita de km

In realitate aceste masini sufera pentru ca Opel integreaza calculatorul de gaz cu cel al motorului si cand sunt probleme tehnice nici mecanicii de la Opel nici cei de la GPL nu au sanse de reusita pentru a remedia problema.
Singura solutie este sa alegem un Opel Meriva echipt cu motorul 1.4 Turbo de 140 CP fara GPL pentru a realiza o conversie de gaz in Romania cu garantie de 3 ani fara limita de km.


Recomandarea noastra este o instalatie Tomasetto STAG cu 3 ani garantie si butelie toroidala de 54 litri care necesita o conversie de 4-6 ore in unitatile noastre de GPL.
Garantia este de 3 ani pentru toate componentele indiferent de uzura!SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA PENTRU MASINA TA AICI:


3 ani garantie fara limita de km!


Tel:+ 0721.910.970


De Luni-Vineri interval 10-19.00


contact gpl, tomasetto bucuresti, service gpl, tomasetto stag oferte, vanzari tomasetto, autogaz vanzari gpl, programari gpl tomasetto, service reparatii gplAutor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Opel Meriva 1.4 Turbo gpl, lpg Opel Meriva 1.4 Turbo, pret instalatie gpl Opel Meriva 1.4 Turbo, tomasetto Opel Meriva 1.4 Turbo, opel astra i tomasetto, stag 4 qbix astra j, injectoare hana opel, injectoare ax w01 opel, opel insignia 1.4 turbo gpl tomasetto, tomasetto 3 ani garantie