rss

Test Drive cu noul Mercedes-Benz GLE 350d 2019! Asa arata noua Clasa ML 2019

Mercedes-Benz GLE este noua generatie de modele SUV a celor de la Mercedes,

Test Drive cu noul Mercedes-Benz GLE 350d 2019! Asa arata noua Clasa ML 2019

Fanii marcii inca spun ca acest model in ciuda faptului ca se numeste GLE poarta numele de Clasa ML.


Spunem aceasta pentru ca modelul M sau ML pentru Mercedes a reprezentat de fapt prima incursiune in segmentul SUV a marcii in urma cu doua decenii.
De atunci si pana in prezent noul ML a crescut in dimensiuni si a crescut la capitolul confort in detrimentul unei capacitati off road.


Prumul model GLE a reprezentat de fapt un facelift aplicat celei de-a treia generatie de modele ML, masina extrem de buna calitativ insa care nu mai are nici o legatura cu mediul off road in ciuda unui pachet off road optional.


Acum masian de fata este conform specialistilor un model facelift aplicat precedentei generatii pentru ca masina aceasta pastreaza in mare parte multe elemente ale platformei tehnice mai vechi.


MOTORIZARI NOI 
Nou este trenul de rualare extrem de confortabil si plansa de bord cu adevarat revolutionara pentru un Mercedes SUV.


Sub capota se gaseste noul motor diesel de trei litri de peste 260 CP, motor cu un moment motor mare cuplat la o transmisie automata clasica 9G Tronic.


Motorul recomandat de noi este cel pe benzina de trei litri si 367 CP, motor extrem de prformant in orice plaja de turatie.


MOTOR MIC NERECOMANDAT!
Singura motorizare putin recomandata la noi este cea pe benzina de doi litri turbo cu 4 cilindri, motor totusi prea mic pentru o caroserie la gol de peste doua tone!


O alta mare problema a masinii este si nivelul pretului de achizitie foarte mare chiar si cand este comparata cu precedentul model. Daca optam pentru o versiune cu elemente optionale putem ajunge fara probleme la un pret de 100.000 euro!

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Mercedes-Benz GLE 350d 2019, test drive Mercedes-Benz GLE 350d 2019, drive test Mercedes-Benz GLE 350d 2019, consum Mercedes-Benz GLE 350d 2019, probleme Mercedes-Benz GLE 350d 2019, interior Mercedes-Benz GLE 350d 2019