rss

Testezi noua KIA Ceed si castigi un tur al Europei cu noua generatie Ceed 2016

În perioada 19 septembrie - 01 Noiembrie 2015 Kia Romauto va desfăşura la nivel naţional evenimentul "KIA. EUROPA ÎNTR-UN TEST DRIVE".

Testezi noua KIA Ceed si castigi un tur al Europei cu noua generatie Ceed 2016

Cu ocazia acestui eveniment, participanţii pot afla mai multe detalii legate de modelele Kia expuse, precum şi de ofertele speciale propuse de organizator, având posibilitatea de a efectua un drive test cu modelul preferat şi de a participa la numeroase concursuri pregătite de organizator.  
Astfel, orice participant care se află în locaţiile în care Evenimentul este activ, la datele prevăzute în regulamentul concursului, poate efectua, daca îndeplineşte condiţiile solicitate de organizator, un test drive cu una dintre maşinile puse la dispoziţie de către Organizatorul Evenimentului, însoţit de către un reprezentant al Organizatorului.  


Odată cu efectuarea test drive-ului, participantul se poate înscrie la tombola de la sfârşitul Evenimentului unde poate câştiga unul dintre premiile puse în joc şi anume:


- Premiul I - „Turul Europei", compus din: cazare în oraşele Arad (o noapte), Zagreb (o noapte), Veneţia (2 nopti), Monaco (2 nopti), Innsbruck (o noapte), Viena (o noapte), Cluj (o noapte), maşina Kia (predată sub forma de test drive pe perioada excursiei - se va returna la întoarcerea în oraşul de unde a fost preluată)


- Premiul II - City break, 2 nopţi, cazare hotel 3*, locaţia va fi anunţată ulterior şi maşina Kia (predată sub forma de test drive pe perioada excursiei - se va returna la întoarcerea în oraşul de unde a fost preluată).


VEZI DETALII CONCURS AICI!

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
kai ceed turul europei, castiga un tur al europei, ceed kia romauto 2016, test drive noul ceed 2016, imagini noul ceed, porti deschise kia romania, testeaza si castiga