rss

Cocalarul cu BMW F10 a pierdut pariul cu vatmanul de la STB in 2020-Amenda plus supendarea permisului auto

Deja a devenit viral filmuletul in care un tramvai STB provoaca pagube unui BMW Seria 5 F10 condus de un individ de etnier roma-tigan.

Cocalarul cu BMW F10 a pierdut pariul cu vatmanul de la STB in 2020-Amenda plus supendarea permisului auto

Acesta a franat succesiv in fata tramvaiului moment in care vatmanul nu a mai reusit sa opreasca mastodontul de peste 40 de tone si a intrat usor in bara spate a masinii.


Ceea ce este socant este faptul ca romul enervat de faptul ca masina sa a suferit avarii a iesit la scandal in fata tramvaiului dupa care a lovit cu pumnii geamurile si usile tramvaiului pentru ca acesta sa se bata cu vatmanul.


Din fericire intreg incidentul a fost filmat de catre vatman care a sunat la 112 pentru a chema in echipaj al Politiei Rutiere. 


In prezent oficialii Politiei au declarat ca soferul agresiv a fost amendat cu suma de 2.230 lei si a primit si o suspendare a permisului pentru 30 de zile pentru ca nu a mers la accidente usoare in 24 de ore din momentul producerii evenimentului.


Definitie si paradigma cuvant tigan dex onlineAutor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
tigan bmw f10 vs tramvai, incident sofer bmw vs tramvair stb, stb castiga in fata bmw, tigan agresiv in fata vatmanului, stb linia 32 accident chirigiu, tigan bmw f10 chirigiu tramvai stb