rss

Timisoara lui Robu de la PNL cumpara suprinzator tramvaie Made in Turkey

Timisoara ( Primar Robu PNL) cumpara tramvaie noi din Turcia sub numelele de Bozankaya Otomotiv Makina Imalat.

Timisoara lui Robu de la PNL cumpara suprinzator tramvaie Made in Turkey

Primaria din Timisoara a spus ca a cumparat 16 tramvaie electrice din Turcia pe Fonduri Europene.


Acesta este primul mare oras din Romania care cumpara tramvaie turcesti in timp ce la doar 50 de km se afla cea mai mare fabrica de trenuri si tramvaie din Europa de Est, celebra companie aradeana Astra Vagoane Arad.„Achizitia va cuprinde si urmatoarele, care vor fi incluse in pret: amenajari, dispozitive, echipamente, scule specifice tipului de tramvai oferit, necesare pentru reparatia si mentenanta tramvaielor la S.T.P.T.


Strung de rectificat profil bandaj si accesoriile si dispozitivele necesare functionarii acestuia, precum si profilograf electronic in vederea masurarii, montorizarii si controlului profilului bandajului, scolarizarea si atestarea personalului S.T.P.T.


Tramvaiele Timișoarei sunt expirate cam de aproape zece ani, îndeplinind condițiile de casare încă din 2010. Au fost produse între anii 1962 și 1973, vârsta medie a parcului de tramvaie utilizat de STPT fiind de 41,5 ani.


Garniturile vechi ale Timișoarei sunt dificil de operat și au nevoie de mentenanță preventivă, care costă foarte mult.


CE INSEAMNA TRAMVAIUL IMPERIO DE LA ARAD?


CITESTE MAI MULTE AICI!


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
tramvaie turcesti timsoara, nicolae robu pnl tramvaie noi turcesti, probeme tramvaie turcesti robu, astra vagoane arad imperio pentru timisoara, pret bucata tramvai electric turcesc