rss

Tiriac Auto a lansat astazi in premiera in Romania noul Range Rover Velar 2017

Una dintre cele mai importante masini SUV premium din lume a venit la Bucuresti.

Tiriac Auto a lansat astazi in premiera in Romania noul Range Rover Velar 2017

Este vorba de noul model Ranger Rover Velar care se doreste un raspuns pentru cei care doresc o masina aflata intre Evoque si RR Sport.Noul model aflat in premiera la Bucuresti are de departe cea mai buna calitate de fabricatie din clasa sa, o gama de motorizari de top unde vedeta este un V6 compresor pe benzina de 380 CP si un interior cu cele mai noi sisteme multimedia.


De la pozitia de condus sport, dominanta, afisajul pe parbriz si cele 2 ecrane tactile de inalta definitie, cu diagonala de 10", la cotierele culisante, individuale si iluminarea ambientala configurabila, toate detaliile au fost concepute pentru a asigura o experienta la volan rafinata, contemporana.


INOVATIERange Rover Velar asigura un comportament rutier eficient, rafinat si sportiv, cu ajutorul gamei de motorizari moderne V6 si Ingenium, cu 4 cilindri in linie. Cu o structura usoara, din aluminiu, acesta a fost proiectat pentru un ciclu de viata mai lung; utilizeaza un procent mai mare de materiale reciclate, genereaza emisii mai reduse de noxe si are un consum mai mic de combustibil.


CAPABILITATI IN TEREN ACCIDENTAT


Pentru o deplasare fara probleme pe o varietate de suprafete, modelul Range Rover Velar dispune in echiparea standard de control la coborarea pantelor (HDC) si, optional, de sistem Terrain Response 2. Iar sistemele de tractiune integrala (4WD) provenite de la Land Rover ofera performante fara egal, in toate conditiile meteo si pe orice suprafete.


SISTEMELE DE ASISTENTA LA CONDUSRange Rover Velar utilizeaza cele mai noi tehnologii de control electronic al stabilitatii (ETC), care optimizeaza tractiunea si distributia electronica a fortei de franare ce variaza automat forta de franare pe fiecare punte, pentru a minimiza distantele de oprire.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Range Rover Velar 2017, lansare romania Range Rover Velar 2017, test drive Range Rover Velar 2017, drive test Range Rover Velar 2017, test ro Range Rover Velar 2017, tiriac auto Range Rover Velar 2017, pret Range Rover Velar 2017, optionale Range Rover Velar 2017, motoare Range Rover Velar 2017