rss

Toate datele tehnice oficiale cu noul Kia ProCeed II 2019

KIA a prezentat astazi in premiera mondiala una dintre cele mai asteptate modele de nisa din gama sa pentru Europa.

Toate datele tehnice oficiale cu noul Kia ProCeed II 2019

O caroserie shooting brake unică


Noul ProCeed înglobează spiritul atletic al celei de a doua generații a hatchback-uluipro_cee’d. Cu un design al caroseriei de tip shooting brake, modelul ProCeed reprezintă oalternativă la tradiționalul hatchback în trei uși și îmbină dimensiunile impunătoare cu o ungabarit compact care indică o agilitate deosebită.
Având ADN-ul unui coupé, modelulProCeed are o înălțime mai redusă și este mai lung atât față de Ceed-ul în cinci uși cât șifață de modelul Sportswagon. Cu toate acestea, combinația dintre prezența vizuală umitoareși versatilitatea sa îi conferă astfel o siluetă unică, diferită de orice automobil de familie dinsegmentul auto compact.


Motoare turbo pentru caroseria shooting brake Kia
Modelul ProCeed este propulsat de o gamă largă de motoare pentru a atinge așteptările înlegătură cu sistemele de propulsie dorite de clienții europeni - care sunt din ce în ce maifamiliarizați cu motoarele turbo de mare eficiență care oferă o accelerație imediată și o plajălargă a cuplului motorului.


Modelul ProCeed GT Line este disponibil în trei variante de motoare. Motoarele pe benzinăinclud popularul motor Kia de 1.0 litri T-GDi (turbo cu injecție directă pe benzină), ce produce120 CP și un cuplu de 172 Nm.


Cel mai puternic motor pentru modelele GT Line este nouaunitate ‘Kappa’ de 1.4 litri T-GDi , care produce 140 CP. Supra-alimentarea motoruluiasigură un cuplu de 242 Nm valabil pe o plajă de turații cuprinsă între 1,500 - 3,200 rpm, cuun răspuns rapid într-o gamă largă de condiții de rulare.Ambele motoare sunt prevăzute cuun filtru de particule pentru a reduce emisiile, încadrându-se astfel în standardele solicitatede norma de poluare Euro 6d TEMP.


Ambele motoare oferă standard o transmisie manualăcu șase trepte, în timp ce motorul de 1.4 litri T-GDi este disponibil și cu transmisia Kia cudublu ambreiaj și șapte trepte de viteză 7DCT.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
imagini Kia ProCeed II 2019, lansare Kia ProCeed II 2019, test drive Kia ProCeed II 2019, interior Kia ProCeed II 2019, preturi Kia ProCeed II 2019, drive test Kia ProCeed II 2019, lansare barcelona Kia ProCeed II 2019, first look Kia ProCeed II 2019, review Kia ProCeed II 2019