rss

Toate masinile KIA electrice si PHEV vor avea tarife preferentiale in reteaua de chargere Ionity

Rețeaua de încărcare IONITY utilizează 100% energie regenerabilă pentru a oferi mobilitate cu emisii zero și fără ”amprentă” de carbon.

Toate masinile KIA electrice si PHEV vor avea tarife preferentiale in reteaua de chargere Ionity

Hyundai Motor Group s-a alăturat IONITY, cea mai importantă rețeaeuropeană de încărcare de mare putere, ca partener strategic și acționar.


Prin participarea sa laacest joint-venture, Hyundai Motor Group - inclusiv brandurile Kia și Hyundai - va impulsionaextinderea rețelei de încărcare de mare putere pentru autostrăzile europene, promovândadoptarea în continuare a mobilității cu emisii zero.


Rețeaua de încărcare IONITY folosește standardul european de încărcare CCS (CombinedCharging System). Pentru că rețeaua folosește 100% energie regenerabilă, datorită IONITY,șoferii de automobile electrice nu numai că pot călători fără emisii, dar și fără ”amprentă” decarbon.Acesta este un pas important pentru succesul mobilității electrice în Europa.


Pentru Hyundai și Kia, experiența oferită de produs și de clienți este strâns legată deaccesibilitate și beneficii reale. Investind în IONITY, suntem acum parte a uneia dintre cele maicuprinzătoare rețele de infrastructură de încărcare din Europa, spune Thomas Schemera,Executive Vice President și Head of Product Division al Hyundai Motor Group „Ne-am angajatsă oferim soluții ”holistice” pentru a face mai ușoară ca oricând trecerea oamenilor la eco-mobilitate.”


Compania IONITY a fost fondată în 2017 și este o societate mixtă a BMW Group, MercedesBenz AG, Ford Motor Company, Hyundai Motor Group și Volkswagen Group împreună cu Audiși Porsche.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Toate, masinile, electrice, PHEV, avea, tarife, preferentiale, reteaua, chargere, Ionity