rss

Toate masinile Skoda au acum o garantie de 5 ani fara limita de km! Oferta 2017

Masinile Skoda au incepand cu 1 ianuarie o garantie de 5 ani fara limita de km.

Toate masinile Skoda au acum o garantie de 5 ani fara limita de km! Oferta 2017

In aceasta categorie nu intra masinile care sunt folosite drept taxi care au o garantie reala de 5 ani sau 150.000 de km.


In Romania din pacate aceasta garantie NU ESTE VALABILA pentru ca aici clientii primesc doar 2 ani fara limita de km, sau 4 ani in limita a 120.000 de km.
Motorul si cutia de viteze au o garantie in Romania doar de 2 ani, motiv pentru care foarte multi clienti renunta la achizitia masinilor din grupul VAG.Noua garantie de 5 ani fara limita de km este oferita de catre Skoda doar pentru anumite piete unde marca Skoda nu are vanzari de top.


In Romania marca cu cea mai mare garantie ramane KIA Motors care ofera pentru toate modelele 7 ani garantie sau 150.000 de km, sau 5 ani fara limita de km chiar daca masinile sunt folosite drept taxi.sAutor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
garantie skoda 2017, skoda octavia garantie, probleme garantie skoda, 2 ani skoda, 5 ani garantie skoda, kodiaq 5 ani garantie, service skoda 5 ani garantie, kia vs skoda garanite, hyundai vs skoda garantie, vw vs kia garantie, 7 ani garantie