rss

Top 5 anvelope de vara in 2019-Sfaturile specialistilor

Gasirea celor mai bune anvelope de vara poate fi o adevarata provocare daca nu lucrezi in domeniul anvelopelor.

Top 5 anvelope de vara in 2019-Sfaturile specialistilor

Pot exista confuzii in alegerea celor mai bune anvelope de vara care sa ofere cea maibuna putere de virare si care sa aiba cea mai buna capacitate de accelerare si franare.


Anvelopele de vara sunt construite pentru viteza, agilitate, confort si siguranta, sunt proiectate cuajutorul tenologiei de ultima generatie si concepute pentru a oferi performanta vehiculelor pe oricetip de vreme, in sezonul cald.


Sensibilitatea crescuta, franarea imbunatatita si manevrabilitateastabila la viraje sunt doar cateva din aspectele pe care le cautam la anvelopele de vara.Anotimpul de testare al anvelopelor de vara din acest an se afla in plina desfasurare, cu primul testde anvelope pentru autoturisme publicat de organizatia germana de autovehicule ADAC.


Clubul german de automobile ADAC este una dintre cele mai renumite organizații auto din Europa siuna dintre cele mai mari din lume. Ea are deja peste 20 de milioane de membri, ceea ce este odovada a increderii pe care o are.ADAC se concentreaza asupra educatiei si sensibilizarii publicului in domeniul sigurantei rutiere.


De asemenea, cauta cele mai bune solutii pentru imbunatatirea sigurantei. Pentru a face acest lucruposibil, elemente de siguranta majora pentru transport sunt testate folosind o gama larga defacilitati tehnice.Anvelopele sunt esentiale pentru conducerea in siguranta, motiv pentru care modelele selectate înfiecare an sunt testate de specialistii auto din Germania. Recomandarile acordate de ADAC suntconsiderate extrem de fiabile.In acest an, ADAC a testat saisprezece modele de anvelope de vara 185/65R15 utilizand un VW Polo,si ca o noutate au supus la test o anvelopa all season Michelin CrossClimate in loc de anvelopa devara Michelin Energy Saver+ ca anvelopa de testare pentru Michelin.


Impresionant, modelul Michelin este cel de-al treilea in ansamblu, cu cea mai mica uzura pe testavand doar o usoara slabiciune pe drum uscat.


Tinand cont ca este o anvelopa all season rezultatulpe care l-a obtinut este cu adevarat remarcabil.Bridgestone reuseste sa continue sirul rezultatelor puternice impreuna cu anvelopa de varaBridgestone Turanza T005, care pare sa functioneze foarte bine la dimensiuni mici, iar VredesteinSportrac 5 termina pe locul al doilea, un loc excelent pentru grupul olandez.Alte rezultate notabile sunt Firestone Roadhawk pe locul patru in ansamblul sau, care este „fratelemijlociu” al modelului Bridgestone, iar Kumho, desi o anvelopa de buget reuseste un scor foarte bun,terminand pe locul sase.


Rezultatele surprinzator de slabe ajung la Continental Premium Contact 5 din cauza caracteristicilor scazute de uzura (care au fost imbunatatite la Continental Premium Contact 6), si un loc neasteptat ildetine anvelopa de vara Pirelli Cinturato P1 Verde, ce sfarseste pe locul cincisprezece in top.


Din pacate, ADAC nu furnizeaza datele de testare, ci doar notele generale care pot fi gasite mai jos:


Speram ca topul celor mai bune anvelope de vara 2019 sa te ajute sa iei cea mai buna decizie inalegerea anvelopelor in acest sezon!Studiaza piata indelung pentru a alege in cunostinta de cauza si conform nevoilor masinii tale!


 
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
anvelope vara 2019, sfaturile specialistilor in anvelope, autosoft cele mai bune anvelope, anvelope dacia 185 65 15, ce anvelope de vara alegem 2019