rss

Top 5 intrebari despre costurile de utilizare a unei masini Tesla S 2013

Tesla Motors prezinta top 5 cele mai uzuale intrebari despre achizitia unei masini Tesla S.

Top 5 intrebari despre costurile de utilizare a unei masini Tesla S 2013

Tesla Motors este una dintre cele mai bune masini premium din lume in prezent pentru simplu fapt ca ofera prima masina full electrica in Europa.


Noul S nu este asemanator cu nici un model hibrid din Europa prim simplu fapt ca este mult mai puternic, consuma in viata reala mult mai putin si de ce nu costa aproape la fel cu o masina premium cu un motor pe benzina.Pentru a arata avantajele utilizarii unei masini Tesla S americanii au pus 5 intrebari reale despre cum se incarca, cat consuma, cat putem merge si care sunt avantajele unei asemenea masini in detrimentul unor berline clasice produse de BMW sau Mercedes.


Autonomia masinii depinde de tipul de acumulator care este fie de 60kw fie de 85 kw, cel din urma oferind in viata reala o autonomie reala de peste 500 km cu o singura incarcare.
Aceasta se efectueaza de oficei noaptea cand acumulatorul se incarca complet in maxim 7 ore.


Pretul unei incarcari este atat de mic pentru Tesla S in Europa incat putem spune fara probleme ca avem de a face cu prima masina care are toate sansele sa scoata din productie modelele diesel mult iubite de europeni.
Acum cu o incarcare de 7 ore a acumulatorului de 85 kw poti parcurge fara probleme distanta Bucuresti-Arad fara sa te opresti pentru o alimentare.


CEO Tesla Motors a declarat recent in Germania ca urmeaza sa implementeze in Europa o serie de statii de incarcare de 120 kw pentru masinile Tesla S, statii care pot incarca complet acumulatorul in doar 4 ore pentru o distanta de 500 km.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
tesla s test drive, autonomie reala tesla s, cum se incarca tesla s, cat dureaza incarcare tesla s, supercharger tesla s, incarca bateria tesla s acasa, incarcare noaptea tesla s, consum real tesla s, probleme tesla s, de unde cumpar tesla s, performante, 0-100 km/h, tesla s in romania, primul test drive tesla s