rss

Total ofera in Franta 1 milion de plinuri pentru medici! In Romania Petrom OMV scumpesc combustibilii

In Franta comopania Total a anuntat ca ofera medicilor benzina gratis.

Total ofera in Franta 1 milion de plinuri pentru medici! In Romania Petrom OMV scumpesc combustibilii

Una dintre cele mai importante companii din Europa a anuntat ca incepand cu zilele urmatoare urmeaza sa ofere gratuit vouchere tuturor spitalelor din Franta.
Acesta reprezinta de fapt 1 milion de plinuri GRATUITE din partea Total pentru medici si personalul medical care sunt in aceste zile suprasolicitati de pandemia COVID19.


In Romania compania Petrom OMV creste preturile la benzina si motorina in statiile din afara oraselor pentru a castiga cat mai mult pe seama celor care mai fac naveta fie ca sunt militari sau medici.
Mai mult decat atat Petrom OMV continua plitica de cartel cand vine vorba de pretul unui litru de GPL, pret neschimbat de anul trecut cand acesta avea si supraaccize.


Din nou venim si recomandam celor care vand combustibili ca este si de datoria lor sa sustina economia Romaniei in aceste momente!

sAutor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
pret mare gpl petrom omv, cartel vanzatori de gpl, pret mare petrom omv in afara oraselor, probleme preturi carburanti 2020, probleme preturi gpl statii romania, cum fac comerciantii preturile la pompa gpl