rss

Totul despre noii acumulatori auto Moll Batterien in Romania-MOLL start&stop, EFB AGM-M3 plus K2 double lid, Kamina start

Germanii de la Moll Batterien au intrat oficial pe piata auto din Romania si ofera in premiera clientilor de la noi o gama completa de acumulatori premium.

Totul despre noii acumulatori auto Moll Batterien in Romania-MOLL start&stop, EFB AGM-M3 plus K2 double lid, Kamina start

Spunem premium pentru ca bateriile Moll echipeza OE toate modelele Audi doatate cu motorul diesel TDI din seria 3.0 litri.


De vina pentru acest succes este tehnologia Moll care este de fapt inventatorul tehnologiei AGM care permite unui acumulator sa ofere o putere mai mare insa si o durata de viata superioara acumulatorilor clasici.


Moll este unul dintre cei mai importanti producatori de acumulatori din Europa, acestia fiind pe piata de mai bine de 6 decenii timp in care au patentat tehnologii precum M3 Plus K2 sau sistemul Kamina.


Principalele marci de automobile care echipeza standard acumulatorii Moll sunt Audi si Porsche, insa gama completa de acumulatori oferiti de importatorul in Romania Packstore poate satisface orice brand auto automobile sau vehicule comerciale.


Vezi cat costa o baterie Moll AICI!


De ce Moll:


-Peste 65 de ani de experienta-Liniile moderne de productie


-Lunga lista de inovatii si patente


-Recunoasterea constanta provenita din partea unor institute de cercetare si testare a satisfactiei clientilor


-Respectarea celor mai stricte standarde de calitate


-Managementul calitatii ISO 9001


-Colaborarea cu cei mai mari producatori auto si retaileri din lume-Nenumarate premii castigate de-a lungul anilor


-Respectul pentru mediu integrat in filosofia de productie a bateriilor si acumulatorilor MOLL
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
MOLL start|stop, EFB AGM, M3 plus K2 double lid, Kamina start, a cumulatori moll romania, preturi baterie moll, moll vs varta, tehnologia agm baterie auto, baterie start&stop moll, cea mai buna baterie auto, testele adac, oferta acumulatori moll, packstore romania, moll clasic, test de acumulatori iarna, preturi baterii moll, importatori moll batterien romania