rss

Totul despre noile anvelope Nokian Tyres SUV Powerpoof și SUV Wetproof 2020

Producătorul scandinav de anvelope premium Nokian Tyres lansează noi anvelope de vară pentru autovehiculele sport și SUV-uri.

Totul despre noile anvelope Nokian Tyres SUV Powerpoof și SUV Wetproof 2020

Concepute pentru experiențe de condus fără griji,Powerproof SUV oferă siguranță șoferilor, atât în momentul schimbărilor de viteze în timpulunui mers rapid, cât și în caz de frânări bruște.


Pe de altă parte, anvelopele Wetproof SUV oferă o capacitate excelentă de frânare pe zone umede și rezistență puternică la acvaplanare.Ambele produse noi prezintă tehnologia Dual Zone Safety, cunoscută deja de cătreconsumatorii Nokian Tyres.


Popularitatea în continuă creștere a SUV-urilor aduce cu sine o creștere a cererii de anvelopepremium destinate acestui tip de autovehicule.„Anvelopele de vară trebuie să funcționeze perfect, de la începutul primăverii și până la finalul toamnei.Atunci când am dezvoltat produsele destinate autoturismelor SUV, am acordat o atențiedeosebită funcționalității, indiferent de vreme și în orice circumstanțe.”, spune Jarno Röytiö,Development Manager Nokian Tyres.Ambele categorii de anvelope noi sunt echipate cu tehnologia proprie Nokian Tyres, Aramid Sidewalltechnology.


Structura laterală a anvelopelor conține fibre de aramid extrem de puternice, ceea ceface ca pneurile să fie mai rezistente la contactul cu diverși factori care ar putea genera uzura șiîntrerupe călătoria.Noile anvelope destinate SUV-urilor reprezintă o continuitate naturală a categoriei de anvelope devară marca Nokian Tyres.


Ca dovadă a excelenței, ambele categorii de anvelope SUV - NokianPowerproof și Nokian Wetproof au primit calificativul TÜV Tire Performance Mark. Noile produse vor fidisponibile în primăvara anului 2020.
Anvelopele Nokian Tyres Powerproof SUV – manevrabilitate precisă, experiență plăcută decondusNokian Tyres Powerproof SUV este o nouă anvelopă de vară UHP, concepută pentru SUV-urileputernice care traversează autostrăzile din Europa Centrală.


Deja cunoscut de la modelele devehicule pentru pasageri, conceptul Dual Zone Safety permite ca suprafața de contact a anvelopelorNokian Powerproof SUV să rămână exactă și previzibilă. Conceptul Dual Zone Safety cuprinde douăzone funcționale importante.


Zona pentru stabilitate aflată pe partea exterioară a flancului anvelopeiasigură o manevrabilitate precisă, în timp ce Wet Safety Zone, situată pe partea interioară aanvelopei, maximizează siguranța pe carosabilele umede.Noua structură SUV, solidă și durabilă, dezvoltată special pentru viteze mari, oferă stabilitate dinprimele zile de primăvară până la sfârșitul verii, când asfaltul este încins.


Banda de rulare este special concepută pentru experiențele de condus la viteze mai mari. Noul compus de cauciuc SUV Dynamic Grip este optimizat special pentru utilizarea de către SUV-uri șioferă aderență excelentă și durabilitate maximă.
În procesul de dezvoltare a acestor produse noi, Nokian Tyres a avut plăcerea de a lucre cucampionul mondial de Formula 1, Mika Häkkinen.


„Experiența sa în materie de anvelope a fost aplicată pentru prima dată la modelul pentru vehicule depasageri Nokian Powerproof, iar continuarea acestei cooperări cu echipele noastre interne de testarepentru Nokian Powerproof SUV au fost ceva firesc.”, dezvăluie Jarno Röytiö.


Häkkinen consideră că Nokian Powerproof SUV este o combinație perfectă de performanțe de înaltăclasă, durabilitate extremă și experiență plăcută de condus. Mai presus de toate, el apreciazăstabilitatea, fiabilitatea și ușurința condusului zilnic.„Anvelopa funcționează perfect la viteze mari și mici, pe suprafețe umede și uscate.


Noile anvelope Nokian Tyres Wetproof SUV – Siguranță extremă pentru drumurile umede șiuscateNoua anvelopă Nokian Tyres Wetproof SUV este o anvelopă de vară sigură și fiabilă pentru SUV-urile mici și mijlocii care circulă pe drumurile din Europa Centrală. Cele mai importantecaracteristici ale acestei anvelope sunt abilitatea excelentă de frânare pe carosabilul ud și rezistențala acvaplanare.


„Știm că șoferii europeni acordă o importanță deosebită aderenței bune, atât pe drumurile umede, câtși pe cele uscate. Anvelopa Nokian Tyres Wetproof SUV oferă cea mai bună combinație posibilă deproprietăți pentru drumuri umede și uscate.


Am reușit să îmbunătățim aderența pe drumuri ude șirezistența la acvaplanare, ceea ce înseamnă că putem oferi mai multă siguranță șoferilor care conducpe șosele ude.


Nokian Wetproof SUV este la un nivel superior,”, explică Jarno Röytiö, DevelopmentManager Nokian Tyres.


Secretul din spatele echilibrului fin dintre proprietățile umede și uscate este conceptul Dual ZoneSafety, care oferă siguranță și încredere în toate condițiile. Zona de rulare a anvelopei este împărțităîn două zone funcționale.


Această nouă tehnologie denumită Dual Zone Safety oferă o combinațieexcelentă de performanță pe carosabil uscat și umed. Stability Zone se află în exteriorul anvelopei șiface manevrabilitatea mai ușoară și sigură, oferind o bună stabilitate, în timp ce Wet Safety Zone dininterior îmbunătățește aderența pe suprafețe umede și rezistența la acvaplanare.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Totul, noile, anvelope, Nokian, Tyres, Powerpoof, Wetproof, 2020