rss

Totul despre noua anvelopa Michelin Pilot Alpin 2011

Michelin este cel mai mare constructor de anvelope din lume iar pentru iarna 2011-2012 acestia ofera o noua anvelopa destinata masinilor sport.

Totul despre noua anvelopa Michelin Pilot Alpin 2011

Numele sau este Pilot Alpin si reprezinta in acest moment o solutie optima pentru cei care conduc masini performante in conditii de zapada. 

Noul Lotus Evora al Politiei Romane este echipat cu anvelope de iarna Michelin Michelin Romania are placerea sa echipeze automobilul Politiei Romane, Lotus Evora S, cu anvelopele de iarna MICHELIN Pilot Alpin. 

Acest parteneriat vine in urma angajamentului Michelin de crestere a sigurantei rutiere prin folosirea anvelopelor potrivite. 

Anvelopele MICHELIN Pilot Alpin care echipeaza automobilul Lotus Evora S, amplifica placerea de a conduce, oferind o siguranta sporita, in special pe suprafete umede si cu zapada, dar si o longevitate excelenta, ca toate anvelopele Michelin. 

Despre Michelin Pilot Alpin MICHELIN Pilot Alpin este anvelopa de iarna special conceputa si omologata pentru cele mai puternice autovehicule. 

Anvelopa MICHELIN Pilot Alpin este omologata pentru BMW M3, Mercedes E-Class, CLS, Mercedes C63 AMG, Class E AMG si SL AMG, Porsche Panamera si Porsche Carrera 997 FL. 

Lamelele MICHELIN VTS Aceasta tehnologie este bazata pe o structura inovatoare a anvelopei: modelul asimetric al benzii de rulare si numeroasele lamele ofera o experienta de conducere superioara pe drumuri acoperite de zapada, precum si o aderenta ireprosabila datorita suprafatei de contact mai mare pe carosabil acoperit cu zapada si rezistentei sporite la viteze inalte. 

Vezi ce anvelopa Pilot Alpin se portiveste masinii tale AICI!

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Totul, noua, anvelopa, Michelin, Pilot, Alpin, 2011