rss

Totul despre noua taxa timbru de mediu 2013! Calculeaza cat valoreaza masina ta in 2013

Victor Ponta anunta ca dispare taxa de prima inmatriculare si este inlocuita de una noua pe nume TIMBRU de MEDIU!

Totul despre noua taxa timbru de mediu 2013! Calculeaza cat valoreaza masina ta in 2013

Ponta spune ca că plata pentru acest timbru de mediu va fi calculată în funcţie de emisia de noxe şi capacitatea cilindrică a vehiculului.


Taxa de primă vânzare auto, suspendată de fostul Guvern doar până la începutul acestui an, este din nou obligatorie începând cu 1 ianuarie, Executivul urmând însă să analizeze această situaţie.


Premierul Victor Ponta a asigurat, în luna decembrie, că Guvernul va reglementa situaţia taxei auto în prima şedinţă din 2013, precizând atunci că taxa de primă înmatriculare va fi înlocuită cu o taxă de mediu raportată mult mai strict la gradul de poluare al unui vehicul.


CALCULEAZA NOUA TAXA TIMBRU DE MEDIU AICI!


Pentru maşinile electrice şi hibride nu se va plăti timbru de mediu.


Taxa de primă vânzare auto, suspendată de fostul Guvern doar până la începutul acestui an, este din nou obligatorie începând cu 1 ianuarie. În decembrie, Ponta a asigurat că Guvernul va reglementa situaţia taxei auto în prima şedinţă din 2013. Atunci, premierul a afirmat că taxa de primă înmatriculare a fi înlocuită cu o taxă de mediu raportată mult mai strict la gradul de poluare al unui vehicul.


Citeste legea nr 9 AICI!Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
taxa auto, taxa de prima inmatriculare, timbru de mediu, noua taxa auto 2013, timbru mediu 2013, cat costa masina mea, calculator timbru mediu 2013, anaf, calculator anaf 2013, valoarea masinii in 2013, cumparatorul plateste, poluatorul plateste, timbru mediu 2013 pentru masinile din romania, inmatriculari bulgaria