rss

Totul despre noul Audi e-tron 2018! Repriza 0-100 km/h in 5,5 secunde

Germanii lanseaza primul lor model premium electric pe numele sau Audi e-tron.

Totul despre noul Audi e-tron 2018! Repriza 0-100 km/h in 5,5 secunde

SUV-ul electric e-tron este antrenat de două motoare electrice, neutre din punctul devedere al emisiilor de CO₂, funcționând aproape fără niciun fel de zgomot.


Tracțiunea quattro integralelectrică este o noutate care îi oferă vehiculului caracteristici dinamice excelente. Acest sistemreglează cuplul, asigurând o distribuție ideală a acestuia între cele două punți în doar câteva fracțiunide secundă.Poziția centrală joasă în care este poziționat sistemul de acumulatori completează caracterul sportiv șiaspectul dinamic al modelului. Acumulatorii permit o autonomie de până la 500 de kilometri, suficientăpentru parcurgerea unor distanțe mari.


Audi e-tron recuperează energia prin intermediul motoarelorelectrice în peste 90% dintre situațiile în care mașina încetinește. În combinație cu sistemul integratelectro-hidraulic pentru controlul frânării, noul SUV electric exploatează la maximum potențialul derecuperare a energiei.Audi este, de altfel, primul producător auto din lume care utilizează acestsistem de recuperare pentru un automobil electric din producția de serie. Aspectele aerodinamiceinteligente contribuie, de asemenea, la eficiența caracteristică noului SUV.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Audi e-tron 2018, imagini Audi e-tron 2018, interior Audi e-tron 2018, Audi e-tron pret 2018