rss

Toyota CH-R Hybrid are probleme serioase se fabricatie! CH-R este construit in Turcia asemena autobuzelor Otokar

In ultimii ani modelul CH-R a reusit sa castige foarte multi clienti din Europa pentru ca acest crossover are un design atragator.

Toyota CH-R Hybrid are probleme serioase se fabricatie! CH-R este construit in Turcia asemena autobuzelor Otokar

Ei bine acum dupa sute de mii de modele vandute au inceput sa apara si plangerile din partea clientilor care regreta profund ca si-au cumparat un model Toyota CH-R.


Acesta are mari probleme de CALITATE care scade considerabil renumele marcii Toyota in fata soferilor din Europa.


Conform celor de la Carbuyer sunt foarte multi clienti de CH-R Hybrid si pe benzina 1.2 Turbo care au intampinat probleme de calitate  precum chedere care se desprind pentru ca nu sunt lipite/ parbrizul de sparge foarte usor pentru ca este chinezesc si multe ale elemente greu de anticipat la o masina NOUA TOYOTA.


Sunt clienti care opresc toate sistemele electonice de asistare pentu ca acestea detecteaza masini din sens opus cand nu trebuie si franeaza brusc masina fara sa fie nevoie.


Pentru modelul Hybrid sunt si mai grave aceste probleme pentru ca functia de regenerare a franarii se opreste brusc si fara nici un avertisment atunci cand masina merge peste denivelari.


De fapt toti cei care au reclamat ca sunt probleme cu aceste masin sunt proprietari de noi si au intampinat aceste grave defecte de fabricatie inca din primii 10.000 de km.


De asemenea motoarele pe benzina 1.2 Turbo cedeaza in multe cazuri pana la 20.000 de km, iar clientii trebuie sa astepte refacerea completa intr-un timp destul de lung in service.


Si pentru fanii Toyota nu trebuie uitat faptul ca toate modelele CH-R vandute in Europa sunt construite in uzina Toyota din Turcia care a mai produs si in trecut gama Verso care la randul sau era urmarita de grave probleme de fiabilitate!


s sAutor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
probleme Toyota CH-R Hybrid, probleme frana Toyota CH-R Hybrid, probleme acumulator Toyota CH-R Hybrid, garantie cu probleme Toyota CH-R Hybrid, date tehnice Toyota CH-R Hybrid 2020, sfaturi achizitie Toyota CH-R Hybrid, merita Toyota CH-R Hybrid?, consum real Toyota CH-R Hybrid