rss

Toyota Supra nu apare in Need for Speed HEAT pentru ca japonezii nu promoveaza cursele ilegale

Toyota a facut o mare greseala ieri cand a postat on Social Media faptul ca nu este de acord cu jocul NFS.

Toyota Supra nu apare in Need for Speed HEAT pentru ca japonezii nu promoveaza cursele ilegale

De fapt este vorba de noua generatie de modele Supra 2020 care nu apare in jocul Need for Speed HEAT, joc iubit de sute de milioane de fani.
Acum vedem de fapt cum cei de la Toyota spun tare si raspicat nu vor sa-si faca prezenta in cel mai iubit joc cu masini din istorie, detaliu care anunta vanzari scazute ale modelului Supra in anii care urmeaza.
De fapt imginea lui Supra este compromisa in totalitate acum si daca tinem cont de faptul ca cei care sunt acum mici si de joaca Need for Speed HEAT nu vor alege mai tarziu in viata o masina Toyota pentru simplul fapt ca aceasta nu exista in NFS cand erau ei de farste fragede.
Japonezii au sters repede postarea insa imaginea lui Supra 2019 a fost patata de un echipa Social Media care se pare ca nu intelege ceea ce inseamna acest joc pentru peste 1 miliard de tineri!Toyota este atat de penibila incat nu a obsevat faptul ca primul tailer al jocului a facut pe Youtube in mai putin de 7 zile aproape 7 milioane de vizualizari!
s

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Need for Speed HEAT toyota supra, social media fail supra Need for Speed HEAT, joc nou Need for Speed HEAT, masini din Need for Speed HEAT 2020, pret Need for Speed HEAT, trailer Need for Speed HEAT 2020