rss

Un concept car suprinzator pentru gama Navara! Hanovra Nissan Navara Dark Sky 2018

Astăzi, la Salonul Auto de la Hanovra 2018, Nissan a prezentat pentru prima dată extraordinarul concept Nissan Navara Dark Sky, prin care demonstrează că nu există limite.

Un concept car suprinzator pentru gama Navara! Hanovra Nissan Navara Dark Sky 2018

Conceput în Regatul Unit, în colaborare cu Agenția Spațială Europeană (ASE), vehiculul concept funcționează ca un laborator de astronomie mobil, având un telescop inovator din clasa observatoarelor de vârf montat pe o remorcă off-road personalizată.


Fiind cea mai nouă realizare a Nissan Intelligent Mobility, vehiculul este dotat cu tehnologia de asistență la conducere ProPILOT, care a fost evoluată pentru a-l transforma în cel mai capabil pickup- pentru tractare sigură și eficientă.
ASE cartografiază stelele cu o precizie fără precedent folosind satelitul Gaia, care a descoperit deja peste un miliard de stele. Conceptul Nissan Navara Dark Sky aduce o contribuție la acest proiect, ajutând astronomii să monitorizeze îndeaproape universul din locații greu accesibile, așa-numitele „ceruri întunecate” - departe de strălucirea nocturnă a zonelor urbane, lucru care răpește din vizibilitate.


CITESTE MAI MULTE AICI!
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Nissan Navara Dark Sky 2018, imagini Nissan Navara Dark Sky 2018, test Nissan Navara Dark Sky 2018, pret Nissan Navara Dark Sky 2018, review Nissan Navara Dark Sky 2018, hanovra Nissan Navara Dark Sky 2018, concept car Nissan Navara Dark Sky 2018