rss

Un esec astepat: BMW Seria 3 GT infrunta BMW Seria 3 Touring 2013

Cam asa a ajuns BMW sa creeze o confuzie in randul clientilor de modele Seria 3.

Un esec astepat: BMW Seria 3 GT infrunta BMW Seria 3 Touring 2013

Daca pana acum era smplu, adica cine dorea un mode mai spatios alegea fara menajamente un Seria 3 Touring in detrimentul versiunii sedan, acum gama bavarezilor a fost completata cu o noua caroserie.


Aceasta se numeste Seria 3 GT si nu este decat un model sedan care dispune de o caroserie suprainaltata pentru a da un spatiu cat mai mare pasagerilor.
De fapt noul 3 GT este mai spatios in zona habitacului decat modelul clasic 3 Touring, acesta din urma avand doar un volum al portbagajului superior.


DESIGN


La acest capitolul noul 3GT putem spune ca nu este o masina atragatoare asemenea fratiorului 5 GT care nu a fost acceptat de nici un fel de clientii din Romania, si de ce nu Europa.


Acest model este destinat doar pietelor din SUA si Asia unde imaginea lui 3 nu este atat de marcata de cea a versiunii sedan.In ciuda unui design schimbat si a unei oferte de spatiu mai buna noul Seria 3 GT este sortit esecului conform mentalitatii clientilor din Romania.


Pur si simplu este prea diferit fata de modelul cunoscut pe piata, iar pret de achizitie asemanator cu cel al versiunii Touring nu poate reprezenta decat un mare minus.
Autor: AL
Sursa: Autolatest & Imagini automotorundsport.de

Tags:
noul bmw seria 4 gtm, test drive bmw seria 3 gt, drive test, spatiu interior, calitate, seria 5 gt, esec, vanzari, bmw romania probleme, imagine, 3gt vs 3 touring, design seria 3 gt, probleme bmw seria 3 gt 2013