rss

Un vanzator de tractoare din Constanta vinde curent in numele Tesla Motors-Cica oficial si nu este adevarat

Aceasta este una dintre cele mai interesante aparitii pe piata masinilor electrice din Romania.

Un vanzator de tractoare din Constanta vinde curent in numele Tesla Motors-Cica oficial si nu este adevarat

O companie din Constanta care vinde tractoare si piese pentru agricultura a decis sa-si cumpere un charger individual de perete Tesla si a inceput sa vanda curent in numele constructorului american de masini.


Toate bune si frumoase, insa vorbim de un incarcator Tesla Destination Charger care se obicei se monteaza acasa in garaj pentru o utilizare individuala.In momentul cand acesta este public este si GRATUIT pentru cei care au masini Tesla Motors in gama Model S si Model X.


Romanul nostru se lauda ca este prima statie de incarcare Tesla Oficial din Romania si mai ofera si o incarcare gratuita!


Tesla Motors nu a venit momentan in Romania si cele mai apropiate chargere Tesla sunt in Ungaria si mai nou in Serbia si peste cateva luni in Bulgaria.Sfatul specialistilor este sa ocolesti aceste statii de wall pentru ca au o putere prea mica de incarcare si sa mergi spre una CHAdeMO de cel putin 50 kw.


Si pentru fanii Tesla tehnic vorbim de o statie Tesla Wall Connector de maxim 22KW (32A CA) care deja sunt in peste 50 de locatii din Romania cu posibilitatea de incarcare GRATUITA! Nu prima gratis dupa care platesti!


Sfatul nostru este sa cauti un Kaufland sau un Rompetrol pentru ca acolo este GRATIS si incarci mult mai repede!


Si ca sa intelegi mai bine despre ce statie vorbim vezi AICI!
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
statie lumina Tesla Destination Charger, probleme Tesla Destination Charger, timp incarcare Tesla Destination Charger, Tesla Destination Charger 22KW (32A CA), tesla wall connector constanta