rss

Ungurii au montat pe autostrazi panouri in limba romana care atentioneaza soferii romani cu platforme auto

Politia din Ungaria a decis sa faca un pas mare in ridicarea unor panouri imense care sa-i atentioneze pe soferii romani.

Ungurii au montat pe autostrazi panouri in limba romana care atentioneaza soferii romani cu platforme auto

Este vorba de marea problema a soferilor din Romania care merg cu platforme supraincarcate care constituie o mare problema din punct de vedere al sigurantei.In urma cu ceva vreme Politia din Ungaria a inceput sa dea amenzi mari de 6.000 euro soferilor care utilzeaza ilegal platforme auto care sunt destinate a ajunge in Romania.


Ofiicalii din Ungaria spun ca pentru a merge cu aceste platforme trebuie sa conduci cu un permis corespunzator BE pt ca depaseste 750 kg si are 2 axe.
Daca marca nu este ancorata corespunzator primesti de asemenea amenzi usutratoarea, lucru perfect normal din punct de vedere al sigurantei rutiere.


Din pacare nu am vazut niciodata o actiune a Politiei Rutiere din Romania care sa opreasca pe zonele principale de tranzit precum Orsova, Valea Oltului sau zonele din Moldova E85 pentru amendarea acestor soferi inconstienti!sAutor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
transport platforma auto, probleme transport auto ungaria, amenda politie rutiera ungaria, platforma permis be ungaria, autotren reguli politie ungaria