rss

Urmeaza un trafic cu 0.3 km/h in Bucuresti! Vezi cum poti remedia problema consumului

Incepand cu prima partea a lunii septembrie in Bucuresti vom avea parte de revenirea traficului obisnuit, adica unul clasic in care parcurgem 0.3 km/h.

Urmeaza un trafic cu 0.3 km/h in Bucuresti! Vezi cum poti remedia problema consumului

PMB si Primariile de Sectoare nu au facut nimic pentru fluidizarea traficului pentru cele 1.4 milioane de maisni, drept urmare trebuie sa ne asteptam la conditii de trafic chiar mai proaste decat cele din 2018.


DE CE GPL IN SPECIAL IN BUCURESTI?


GPL=ECONOMIE REALA
Atat datorita faptului ca GPL este un combustibil care se obtine la un cost relativ scazut, cat si datorita faptului ca este un carburant de viitor (ecologic) pretul final de vanzare la statiile de alimentare este fara accize si alte taxe suplimentare fiind aproximativ la jumatatea pretului benzinei.


Consumul litric de GPL pentru un motor este cu maxim 10% mai mare decat consumul de benzina, fapt datorat densitatii GPL care este mai mica decat cea a benzinei.


Luand in considerare aspectele prezentate anterior, se realizeaza o economie reala de aproximativ 40-50%. Datorita acestui fapt, amortizarea investitiei pentru montarea instalatiei GPL se face relativ usor (aproximativ 10.000-15.000 km), numai din diferenta de cost benzina-GPL.GPL=SIGURANTA 


Contrar a ceea ce se crede, instalatia de alimentare cu GPL este mult mai sigura decât cea de benzina, deoarece componentele sunt supuse unor severe verificari fiind omologate international.


CITESTE MAI MULTE AICI!


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
gpl economic bucuresti, probleme masini diesel bucuresti, pret gpl vs diesel, cea mai econimica masina bucuresti, pret gpl tomasetto, consum gpl bucuresti, gpl logan tomasetto bucuresti, tomasetto stag 3 ani garantie bucuresti