rss

VAB General Service comercializeaza autoturisme premium la cererea clientilor

Pentru a stopa invazia de masini cu probleme tehnice vandute de catre personaje dubioase compania VAB General Service ofera o solutie si pentru achizitia de masini second hand BMW!

VAB General Service comercializeaza autoturisme premium la cererea clientilor

Acum, daca vrei sa-ti cumperi o masina premium germana poti alege serviciile celor de la VAB General Service care ofera serviciul de achizitie a masinilor din Europa de vest cu garantia unei masini fara probleme tehnice.De fapt VAB General Service este unul dintre cele mai importante unitati service BMW din zona Bucuresti care a reparat sute de masini cu probleme tehnice si care au fost vandute unor clienti de buna credinta fara ca acestia sa stie ce cumpara.
Pentru a nu avea probleme cu o masina masluita poti alege serviciile VAB care se ocupa pentru tine de achizitia masinii din Europa de vest si transportul ei in Romania.


Toate masinile sunt verificate din punct de vedere tehnic pentru ca, clientul final sa nu aibe surprize in utilizare.Compania ofera servicii de vanzare si reparatie doar pentru masinil premium care de cele mai multe ori sunt si cele mai problematice pe piata din Romania.


Autolatest recomanda acest serviciu pentru ca echipa VAB General Service ramane si in acest sezon pandemic una profesionista din toate punctele de vedere.CONTACT:


 Adresa: Sos. De centura nr 7


 Chitila, Romania 077046


 Tel: 0723 058 907

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
masini premium europa de vest pret plus transport, vab general service bmw second hand, achizitie masina vab general service, bmw detalii tehnice vab general service, pret transport licitatii vab general service 2020