rss

Vacanta este mai fericita cand platesti cu 50% mai putin la costurile de deplasare in toata Europa! Monteaza GPL Tomasetto STAG

Acum cu ocazia vacantei de vara cine are o masina pe GPL reduce din start cu peste 50% toate costurile de transport.

Vacanta este mai fericita cand platesti cu 50% mai putin la costurile de deplasare in toata Europa! Monteaza GPL Tomasetto STAG

De fapt poti merge in Grecia cu GPL dus-intors cu un cost redus cu pana la 50% fata de cel al unei masini diesel sau pe benzina.


Echipa Autolatest recomanda montarea unei instalatii de GPL Tomasetto pentru ca sunt cele mai fiabile de pe piata, au 3 ani garantie fara limita de km pentru a merge chiar si cea mai indepartata locatie de vacanta.DE CE TOMASETTO STAG?


La axeasta intrebare clientii care stiu despre gama Tomasetto stiu si faptul ca vorbim de o instalatie extrem de fiabila in timp, detaliu dovedit in cei peste 20 de ani de functionare.


Tomasetto STAG nu are cel mai mic pret de achzitie pentru ca IEFTIN SI BUN nu exista in domeniul GPL!Spunem Tomasetto STAG pentru ca vorbim de cea mai vasta oferta de sisteme ECU STAG pentru toate maricile de masini si o gama completa de injectoare AC extrem de fiabila in timp.


De asemenea cand vorbim de aceasta instalatie vorbim de cea mai mare garantie de pe piata care este de 3 ani fara limita de km.


GPL pentru masini: protejeaza mediul si economiseste bani!


Ar putea sa va surprinda faptul ca GPL a fost folosit pe post de combustibil de anumite tari inca de la inceputul anilor ’40.


In prezent sunt peste 16 milioane de vehicule la nivel global care ruleaza pe GPL. Cu toate astea, multi soferi nu sunt constienti de beneficiile aduse de GPL si de ceea ce el reprezinta.De ce ar trebui sa apelam la serviciile de instalatii GPL si service GPL? Unul din cele mai importante beneficii este costul carburantului. Pe langa acest aspect, mai sunt si beneficiile aduse mediului.


Cu toate ca masinile pe GPL au emisii de CO2 similare cu masinile care ruleaza pe diesel, ele aduc un plus de beneficii: emisii de particule cu mult reduse fata de diesel si reducerea zgomotului in timpul mersului.
SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA AICI:


3 ani garantie fara limita de km!


Tel:+ 0721.910.970


De Luni-Vineri interval 10-19.00


Pentru a raspunde prompt puteti sa timiteti si un email pe adresa:


AUTOGAZBUCURESTI@GMAIL.COM


contactati importatorul AICI!


 
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
gpl masina vacanta, redu costurile cu 50% in vacanta, sfaturi de vacanta, pregatire masina vacanta vara, tomasetto revizie vacanta, instalatie gpl tomasetto, cea mai buna instalatie de gaz, pret tomasetto logan, costuri utilizarea instalatie gpl tomasetto