rss

Vanzarile marcilor Alfa Romeo si Lancia au scazut cu 50% in 2013

Marcile Alfa Romeo si Lancia se afla in pragul disparitiei de pe scena auto.

Vanzarile marcilor Alfa Romeo si Lancia au scazut cu 50% in 2013

Acest lucru a fost evidentiat de piata auto din Germania care in primele trei luni ale anului a scos in evidenta faptul ca atat Alfa Romeo cat si marca Lancia au vandut impreuna pe cea mai mare piata auto din Europa doar 300 de unitati.


Aceasta performanta reprezinta de fapt o scadere cu pana la 59.2% a vanzarilor de masini Alfa Romeo fata de aceeasi perioada a anului trecut si -62.5% a masinilor Lancia.
Tinand cont de aceste cifre intreaga piata auto europeana se intreaba daca nu cumva se mai merita pastrarea marcilor in portofoliul celor de la Fiat care la randul sau a intregistrat o scadere de 7.4% in aceeasi perioada.


Conform statisiticilor germane Dacia a reusit sa creasca in Germania cu 1.3% fata de aceeasi perioada a anului precedent.


Pe piata auto din Romania masinilor Alfa Romeo si Lancia comercializate de importatorul israelian Autoitalia au devenit obiecte greu de gasit chiar si in statisticile oficiale.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
vanzari alfa romeo, probleme afla romeo, probleme lancia, vanzari autoitalia romania, probleme autoitalia, masini alfa romeo second hand, probleme tehnicem nu cumparati autoitalia, sfaturi, retea autoitalia, discount fals masini italiene, probleme service autoitalia